Pet Fish streamt de Pokemon van YouTuber en pleegt vervolgens creditcardfraude

Pet Fish streamt de Pokemon van YouTuber en pleegt vervolgens creditcardfraude

YouTube Mutekimaru-kanaal Het staat bekend om het live-streamen van zijn huisdiervissen door verschillende games te spelen via zijn motion tracking-software, die de locaties van de huisdieren registreert als invoer voor de knoppen. De vissen hebben indrukwekkende dingen bereikt tijdens deze schema’s – zelfs in 2020 Versla Pokemon Sapphire Na 3.195 uur te hebben gedraaid. Maar eerder deze maand deden hun vissen wat geen enkele vis (hopelijk) eerder had gedaan: creditcardfraude plegen.

Tijdens Live uitzending 12 dagen geleden had de vis een goede start in Pokemon Violet, won een paar veldslagen en vorderde langzaam maar zeker door het verhaal. Echter, ongeveer 5 uur nadat het begon met streamen, crashte het spel, waardoor de vis gratis toegang kreeg tot de rest van de Switch van hun eigenaar.

Van daaruit ging de vis naar de online winkel en voegde 500 yen (ongeveer $ 3,85) toe aan de rekening van de eigenaar, waarbij zelfs de creditcardgegevens van de eigenaar aan de kijkers werden onthuld.

Ze stuurden hun eigenaar ook een PayPal-verificatie-e-mail, wisselden Nintendo Switch Online-punten in voor een Nintendo Switch Sports-profielfoto en downloadden een Nintendo 64 Switch-emulator-app.

Gelukkig volgens Technische plekDe YouTuber kon echter een terugbetaling krijgen nadat hij de situatie aan Nintendo had uitgelegd.

We hebben Pokemon Scarlet en Pokemon Violet 6 onze recensie gegeven, waarbij we de enorme open wereld en het verhaal prezen, maar kritiek hadden op alle overduidelijke prestatieproblemen.

Amelia Zollner is een freelanceschrijver voor IGN die dol is op alles wat met indie en Nintendo te maken heeft. Buiten IGN hebben ze bijgedragen aan sites zoals Polygon en Rock Paper Shotgun. Vind ze op Twitter: @tweet.

READ  De dedicated servers van Valheim zouden nu minder latency moeten hebben

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *