Genshin Impact 4.0 pre-installatie zal enige tijd in beslag nemen

Genshin Impact 4.0 pre-installatie zal enige tijd in beslag nemen

de Genshin-effect De 4.0-update kan nu vooraf worden geïnstalleerd om wat tijd te besparen wanneer de Hydro-natie morgen aan de game-animatie wordt toegevoegd. Bestandsgroottenummers kunnen problemen opleveren, afhankelijk van uw opslagstatus. U hebt ongeveer 70 GB gratis opslagruimte op uw computer nodig om de Genshin Impact-update vooraf te installeren, dus misschien wilt u deze ruimte nu beginnen vrij te maken vóór de releasedatum van Genshin Impact 4.0.

Het pre-installatie resource pack op uw pc zal in grootte variëren van 32 – 34,2 GBen je hebt ongeveer nodig 64 – 68,4GB ruimte vrij om de bestanden te decomprimeren. Zoals gewoonlijk kunt u het pre-installatieproces starten via het Genshin Impact-opstartprogramma door de optie links van de startknop te selecteren.

Als u dit nu doet, bespaart u wat tijd wanneer het onderhoud op woensdag 16 augustus begint. Je kunt de Fontaine-kaart verkennen, nieuwe Archon-speurtochten doorlopen en de nieuwe mechanismen achter de unieke mysteries van de Hydro-regio leren kennen.

Genshin Impact 4.0 begint met verschillende eersteklas banners, waarin populaire personages als Yelan en Zhongli worden geïntroduceerd, samen met het nieuwe Fontaine-broer-trio van Lyny, Lynette en Freminet.

Yilan is een zeer gewilde Hydro DPS, terwijl Zhongli wordt gezien als de beste outfielder van de hele lijst. We weten niet alleen hoe sterk – of zwak – de broers en zussen van Fontaine zijn, maar we weten ook dat Lenny de enige vijfsterren onder hen is.

Voor meer informatie over het vooraf installeren van de game op andere platforms zoals mobiel en PlayStation, kun je een kijkje nemen op HoYoLAB blogpost. Het heeft ook bestandsgroottenummers voor andere platforms.

READ  Hier zijn de nieuwe pc- en RTX-specificaties van Cyberpunk 2077

Als je op zoek bent naar advies over wie je moet trekken, bekijk dan zeker de lijst met Genshin Impact-niveaus nadat je de beschikbare Genshin Impact-codes hebt ingewisseld om meer Primogems voor die wensen te krijgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *