Wanneer eindigt het eerste seizoen van Diablo 4? Het seizoen van kwaadaardige inductie staat voor de deur

Wanneer eindigt het eerste seizoen van Diablo 4?  Het seizoen van kwaadaardige inductie staat voor de deur

gepubliceerd: 2023-08-15 T06:30:02

bijgewerkt: 2023-08-15 T06:30:14

Het eerste seizoen van Diablo 4 zorgde voor verdeeldheid en hoewel veel spelers nog steeds ineenkrimpen, kijken sommigen naar de horizon. Dit is wat we weten over de finale van seizoen 1 van Diablo 4.

Het kwaadaardige seizoen loopt sinds 20 juli en heeft wat ups en downs gekend. Companion Patch 1.1.0 kreeg veel feedback van Diablo 4-spelers, maar pogingen om het probleem van Blizzard op te lossen hebben het bloeden enigszins gestopt.

Artikel gaat verder na aankondiging

Seizoenscontent heeft spelers om mee te concurreren Consument Farshan Wat Sanctuary meer verwende dan in de eerste campagne. Spelers kunnen kwaadaardige harten van vijanden grijpen om enorme boosts te krijgen en de strijd naar Farshan te voeren.

De bijbehorende Seasonal Journey en Battle Pass hielden de meeste spelers bezig, maar anderen klaagden dat het saai werd. Deze mensen hebben hun zinnen gezet op een nieuw seizoen maar eerst moet dit seizoen afgelopen zijn.

Artikel gaat verder na aankondiging

Blizzard Entertainment

Cultiveer die kwaadaardige harten terwijl je kunt.

Wanneer eindigt het kwaadaardige seizoen van diablo 4?

Diablo 4 Seizoen 1 eindigt op 17 oktober ongeveer 12 weken na de eerste release. Dit betekent dat spelers nog steeds voldoende tijd hebben om met de seizoensinhoud om te gaan en de Battle Pass af te ronden.

Je kunt tot nu toe doorgaan met het levelen van je seizoenspersonages met de Wicked Hearts en Seasonal Gear-voordelen. Met hen wordt het een beetje ingewikkelder als het seizoen ten einde loopt.

Wat gebeurt er als Diablo 4 Season of the Malignant eindigt?

Zodra het seizoen is afgelopen, worden je seizoenspersonages naar de eeuwige wereld getransporteerd Maar hiervoor krijg je geen ban. Op dit moment hebben personages geen toegang tot seizoensgebonden content, waaronder Malignant Hearts.

Artikel gaat verder na aankondiging

Je hebt geen toegang meer tot de Season Journey of Battle Pass, maar je kunt nog wel je seizoenspersonage gebruiken. Blizzard zei dat ze van plan zijn om vier seizoenen per jaar te doen en met dat schema in gedachten zou het volgende seizoen ongeveer een week na 17 oktober moeten beginnen.

Screenshot van klassen in Diablo 4Blizzard Entertainment

Maak je klaar om een ​​gloednieuw personage te creëren voor seizoen twee.

Blizzard heeft de exacte startdatum voor het volgende seizoen niet bevestigd, maar we weten zeker dat ze voorafgaand aan de lancering een marketingpush zullen krijgen. We hebben hier bij Dexerto alle informatie over als het aan het licht komt.

Artikel gaat verder na aankondiging

Dat is alles wat we weten over hoe en wanneer Diablo 4 seizoen 1 zal eindigen. Aangezien er nog genoeg tijd te gaan is, kun je een aantal van onze handige gidsen bekijken om het meeste uit de rest van Season of the Malignant te halen.

Diablo 4 recensie | Diablo 4: De beste manier om geld te verdienen | Diablo 4: de snelste manieren om XP te krijgen en een level omhoog te gaan | Uitrusting verplaatsen in Diablo 4: bepantsering, wapens en meer | Bevat Diablo 4 handlangers of huurlingen om in te huren? | Couch Diablo 4 coöp uitgelegd: | Wat is de datum van Diablo 4 seizoen 1? Mogelijke startdatum, thema en bonussen | Diablo 4 Early Access spelen: data, tijden en pre-loaden | Wat is Diablo 4 Hardcore-modus? | Hoe krijg je een berg in Diablo 4 | Diablo 4: Hoe u uw genezingsdrank kunt upgraden | Hoe wapens te wisselen in Diablo 4 | Diablo 4: wereldniveaus uitgelegd | Emotes gebruiken in Diablo 4

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *