Genshin Impact organiseert een nieuw TCG-toernooi waar je munten kunt winnen

Genshin Impact organiseert een nieuw TCG-toernooi waar je munten kunt winnen

De Genshin Impact Trading Card Game houdt zijn eerste grote toernooi geautoriseerd door HoYoverse, Cat’s Tail Gathering, en de top 8 winnaars ontvangen echt geld als prijzen. Als je jezelf beschouwt als een ervaren zwaardvechter in het Genuis Invokation TCG anime-spel, mis dan deze kans niet om wat geld te verdienen terwijl je tegelijkertijd plezier hebt.

Het toernooi wordt georganiseerd door de Community Taverne met goedkeuring van HoYoverse. De registratie begon op 17 april en loopt door tot 23 april, maar er zijn enkele richtlijnen en geschiktheidsvereisten waaraan je moet voldoen voordat je kunt pronken met je vaardigheden.

Eerst moet je TCG-spelersniveau 4 of hoger bereiken om de mogelijkheid te ontgrendelen om tegen andere spelers te spelen. Alle spelers zouden op Discord moeten kunnen uitzenden en hun schermen kunnen opnemen, aangezien de laatste fase van het toernooi wordt opgenomen.

Om u te registreren, moet u lid worden van Genshin Impact Onenigheid taverne server en voer vervolgens het kanaal “#Register” in onder Cat’s Tail Gathering S1. Vul het formulier daar in met uw registratiegegevens en maak u klaar om te spelen in de kwalificatierondes van 24 april tot 30 april.

Je kunt deze officiële toernooivideo bekijken om een ​​goed beeld te krijgen van het registratieproces:

De eigenlijke eliminatieronde vindt plaats van 8 mei tot 13 mei, en dit zijn de prijzen voor de acht beste plaatsingen:

  • Kampioen: $ 1.000 USD
  • Eerste nummer twee: $ 600
  • Tweede plaats: 300 USD
  • Vierde plaats: 100 USD
  • Vijfde en achtste plaats: $ 50

Elke server (Azië, Amerika, Europa) heeft zijn eigen prijzenpot en spelers worden verdeeld op basis van hun serverlocatie. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen bij Tavern’s formele functie.

READ  Apex Legends voegt 'kleinschalige' verhaalmissies toe aan algemene games

Als het je lukt om deel te nemen aan het TCG-toernooi, heb je genoeg tijd om wat prijzengeld uit te geven aan Kaveh en Baizhu in de tweede helft van Genshin Impact v3.6 als je een tekort hebt aan Primogems.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *