Hi-Rez Studios beëindigt de ondersteuning voor Hero Shooter ‘Paladins’ bij Switch

Foto: Hi-Rez Studios

Ondersteuning voor de Nintendo Switch-versie van de gratis te spelen shooter Paladins stopt eind juni, zo hebben Evil Mojo Games en Hi-Rez Studios aangekondigd.

Dit is de tweede gratis opname van Hi-Rez Studios die de service op de hybride console beëindigt in iets meer dan een week nadat de ontwikkelaar ook had aangekondigd dat Rogue Company geen updates meer zou ontvangen.

in Verklaring op de officiële Paladins-websiteEr werden soortgelijke redenen gegeven waarom de ontwikkelaar ervoor koos om de Switch-versie te verlaten – er werden “platformspecifieke problemen” genoemd, samen met de erkenning dat “de prestaties van onze Switch-poort niet voldoen aan onze of gemeenschapsnormen”. Ontwikkelaars zullen zich blijven richten op andere platformen.

De laatste grootschalige update voor Paladins op de Nintendo Switch is de Midnight Masquerade Update en de game en downloadbare content zijn vandaag verwijderd uit de eShop.

Gelukkig kun je je Nintendo-account aan je Hi-Rez-account koppelen en je voortgang met je spelselectie op pc of Xbox bijhouden. Dat is waarschijnlijk geen troost voor degenen die destijds een Founder’s Pack ontvingen en geen toegang hadden tot andere consoles.

We genoten van Paladins toen de game in 2018 uit de lucht ging en noemden het “even opwindend, gespannen en lonend als Overwatch”, en scoorden het een 8/10.

READ  Xbox-games aangekondigd met goud voor mei 2021
Written By
More from Aubrey Mason
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *