Genshin Impact TCG-kaartcatalogus en kaartbouwer laten je verder gaan

Genshin Impact TCG-kaartcatalogus en kaartbouwer laten je verder gaan

De Genshin Impact TCG (Trading Card Game), Genius Invokation, is toegevoegd in de 3.3-update en sommige spelers hebben de handen ineengeslagen om een ​​kaartencatalogus en deckbuilder te maken vóór de officiële release. HoYoverse voegt deze TCG toe als een permanente spelmodus anime-speldus het is misschien het beste om eerder vroeger dan later meer te weten te komen over de regels en kaarteffecten.

Redditors SigmaZero, Endg4me_ en StupidIdiot – samen met de bekende leaker Pengepul Teyvat en een paar anderen – zijn verantwoordelijk voor het verzamelen van alle details die tot nu toe officieel zijn gelekt en/of vrijgegeven, en ze in handige bladen te plaatsen.

De hoofdkaartcatalogus bevat alle bekende kaarten voor personages, talenten, wapens, artefacten, locaties en meer. Het bevat ook links naar Genshin Impact Genuis Invokation TCG Regels, statistische rekenmachines en enkele uitgelekte gameplay-clips van de momenteel gesloten live bèta voor Genshin Impact-versie 3.3.

De catalogus is samengesteld door SignmaZero en heeft de vorm van een Excel-blad met verschillende pagina’s die elke belangrijke kaartclassificatie hierboven vermelden, compleet met officiële kaartkunstafbeeldingen.

Het rulebook is opgesteld door Endg4me_ en StupidIdiot en wordt bijgewerkt als er nieuwe details naar voren komen. Op dit moment gebruikt het informatie van versie 3.3 beta, maar dat zal veranderen zodra de update live gaat.

StupidIdiot is verantwoordelijk voor de deckbuilder en stelt spelers in staat om naar kaarten te zoeken in de database van een website om ze in een aangepaste decklijst te plaatsen.

Alle hier genoemde bronnen zijn te vinden in één samenwerkingsverband Reddit-onderwerp dat schetst het werk dat elke Redditor heeft gedaan, samen met links naar de kaartcatalogus, de kaartmaker en het rulebook.

READ  Rust verslaat Cyberpunk 2077 op Steam's Bestseller-lijst

Genshin Impact 3.3 zal ook met een nieuwe versie komen Spiral Abyss vijandelijke opstellingtwee nieuwe personages uit Anemo, Scaramouche En de Farouzanen start het opnieuw op Raiden-shogun En de Arataki Ito.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *