Genshin Impact-zweefvliegtuigen krijgen een upgrade met deze nieuwe 4.0-tool

Genshin Impact-zweefvliegtuigen krijgen een upgrade met deze nieuwe 4.0-tool

de Genshin-effect De 4.0-update voegt veel kleine aanpassingen aan de kwaliteit van leven en nieuwe gameplay-functies toe, samen met de enorme kaartuitbreiding, en vooral deze ziet er erg handig uit. Het lijkt misschien klein in vergelijking met de andere inhoud die naar de anime-game komt, maar HoYoverse voegt een tool toe in Genshin Impact 4.0 die zweefvliegtuigen zal verbeteren door ze in staat te stellen hoogte te winnen.

De door de wind aangedreven windgenerator doet precies wat de naam doet vermoeden: hij biedt krachtige lift voor kitesurfers. We weten niet zeker of dit uithoudingsvermogen zal verbruiken of niet, maar op basis van zijn naam kan de gadget een meter gebruiken die vult terwijl je door de lucht zweeft.

Deze windgenerator zou een welkome aanvulling op onze voorraad zijn geweest als we door de toppen en dalen van Liyue moesten glijden, of zelfs door de bossen van Sumeru, maar beter laat dan nooit. We weten nog niet hoe de topografie van Fontaine eruitziet, maar het lijkt vreemd om deze tool toe te voegen in een land waarvan is verklaard dat het onderwateronderzoek aanmoedigt. Misschien zijn er bergen onder water – we zullen moeten afwachten.

En over handige tools gesproken, Genshin Impact 4.0 zal ook een Crystalfly Trap toevoegen om passief Crystalflies te vangen tijdens je avontuur. Hopelijk zal dit de tijd verminderen die we allemaal besteden aan het achtervolgen van die ongrijpbare vlinders om onze hars te condenseren.

U kunt over elk van deze nieuwe tools lezen, samen met een aantal wijzigingen die in versie 4.0 komen in de nieuwe Genshin Impact Steambird-publicatie.

Genshin Impact 4.0 brengt ook een aantal banners van het hoogste niveau, dus je zult waarschijnlijk de Wind Generator en Crystalfly Trap gebruiken om instapmateriaal te verzamelen en te grinden voor nieuwe personages.

READ  Bedien Logitech Wireless Gaming Mouse met 40% korting op Cyber ​​​​Two

Als je niet zeker weet welke je moet bekijken, bekijk dan zeker de lijst met Genshin Impact-niveaus nadat je de beschikbare Genshin Impact-codes hebt ingewisseld om een ​​paar extra Primogems te krijgen voordat 4.0 wordt gelanceerd.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *