Patchopmerkingen voor de Marvel Snap-update van 8 augustus: Spider-Man krijgt een nieuwe rol

Patchopmerkingen voor de Marvel Snap-update van 8 augustus: Spider-Man krijgt een nieuwe rol

gepubliceerd: 2023-08-08T23:41:57

bijgewerkt: 2023-08-08T23:42:12

De Marvel Snap-update van 8 augustus is nu live en introduceert een hele reeks balansaanpassingen en algemene verbeteringen. Het belicht Spider-Man, die een aanzienlijke herwerking heeft ondergaan. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van de nieuwste patch-opmerkingen.

Terwijl Marvel Snap blijft evolueren, heeft Second Dinner een nieuwe patch uitgerold om een ​​evenwichtige en boeiende game-ervaring te garanderen. Met de introductie van nieuwe functies en kaartaanpassingen zullen spelers veel hebben om naar uit te kijken.

Artikel gaat verder na aankondiging

Voordat je weer in actie komt, is het absoluut noodzakelijk dat je vertrouwd raakt met de veranderingen, vooral als Spider-Man een hoofdbestanddeel van je verzameling is.

De herschikking van Spider-Man staat centraal

De meest opvallende verandering in deze update is de herwerking van Spider-Man. Voorheen verhinderde de vaardigheid van Spider-Man dat tegenstanders kaarten konden spelen op een specifieke locatie. Nu heeft hij een nieuwe vaardigheid die meer in lijn is met het Spider-Verse-thema van de beweging.

Spider Man

 • [Old] 5/4 – Bij onthullen: je tegenstander kan in zijn volgende beurt geen kaarten spelen op deze locatie.
 • [New] 3/5 – Bij blootstelling: ga naar een andere locatie en sleep de kaart van de vijand van hier naar daar.

De ontwikkelaars van Second Dinner waren van mening dat de vorige incarnatie van Spider-Man polariserend was en niet de populariteit van het personage in het Marvel Universum weerspiegelde. De nieuwe vaardigheid is bedoeld om Spider-Man leuker te maken om te spelen en toch strategische diepgang te bieden.

Extra kaartaanpassingen in de Marvel Snap-update van 8 augustus

Laten we dieper ingaan op de kaartaanpassingen die gepaard gaan met de herwerking van Spider-Man in deze update:

kabel

 • [Old] 2/2 – Bij het onthullen: leg de onderste kaart van de stapel van de tegenstander in je hand.
 • [New] 2/2 – Bij onthullen: trek de bovenste kaart van de stapel van je tegenstander.

Voorheen trok Cable de onderste kaart van de stapel van je tegenstander in je hand. Dit is veranderd en nu trekt Cable de bovenste kaart van de stapel van je tegenstander. Deze mod is volgens Supper II om ervoor te zorgen dat spelers het informatievoordeel hebben ten opzichte van hun tegenstanders, waardoor de gameplay strategischer wordt.

magie

 • [Old] 3/2 – Je kunt dit niet uitvoeren in beurt 6. Bij detectie: Verander deze locatie in “Limbo”.
 • [New] 3/2 – Bij detectie: Vervang deze locatie door “Limbo”. Het werkt niet na de vijfde verdieping.

De vaardigheid van Magik is enigszins aangepast om de gameplay-dynamiek te verbeteren. Vroeger kon het niet in beurt 6 worden gespeeld. Nu kan het in deze beurt worden gespeeld, maar de mogelijkheid om een ​​positie in te ruilen voor “Limbo” werkt niet meer na beurt 5. Deze wijziging biedt spelers meer flexibiliteit terwijl ze toch een strategisch element behouden om te gebruiken.

Artikel gaat verder na aankondiging

negatieve meneer

 • [Old] 4 / -1 – Bij onthulling: schud de sterkte en kosten van alle kaarten in je stapel.
 • [New] Verandering in gameplay: maximale kosten 6. (Geen tekstwijziging)
READ  De beste FPS-games op PlayStation Plus Extra en Premium

Er is een subtiele maar impactvolle wijziging aangebracht in Mister Negative. Hoewel zijn kaarttekst hetzelfde blijft, is er nu een limiet die de kosten op maximaal 6 stelt. Deze wijziging is bedoeld om zijn functionaliteit af te stemmen op de piekpositie, waardoor consistentie in het spel wordt gegarandeerd.

een oplichter

 • [Old] 3/2 – Bij detectie: steel een continue vaardigheid van een willekeurige vijandelijke kaart op deze locatie.
 • [New] Gewijzigde manier van spelen: een run die detecteert of een voortgezette gekopieerde kaart er een bevat, wordt nu geactiveerd. (geen tekstwijziging)

Het vermogen van Rogue is verbeterd. Hoewel het nog steeds een doorlopende vaardigheid steelt van een willekeurige vijandelijke kaart op zijn locatie, zal het nu ook effecten op detectie activeren als de gekopieerde blijvende kaart er een heeft. Deze wijziging maakt van Rogue een veelzijdigere kaart, die op belangrijke momenten het tij zou kunnen keren.

Artikel gaat verder na aankondiging

“evolutie” van het ding

 • [Old] 4/6 – Bij detectie: raak hier een willekeurige vijandelijke kaart met een kracht van -1. Herhaal dit nog twee keer.
 • [New] 4/6 – Bij blootlegging: plaats hier 3 willekeurige vijandkaarten met een kracht van -1.

Het vermogen van Thing is verbeterd voor meer duidelijkheid en speelbaarheid. In plaats van drie keer een willekeurige vijandelijke kaart te raken met een kracht van -1, zal hij nu 3 verschillende vijandelijke kaarten raken met een kracht van -1 elk. Deze wijziging verspreidt het effect van The Thing, waardoor het een meer strategische keuze wordt tegen meerdere vijandelijke kaarten.

Algemene updates en bugfixes

Spelers kunnen nu genieten van de multi-upgradefunctie, waardoor kaartupgrades sneller kunnen worden uitgevoerd. Bovendien werd de optie geïntroduceerd om kaarten met goud te upgraden. Avatarselectie is vereenvoudigd en een bugfix zorgt ervoor dat upgradebare kaarten in je deck niet langer het aantal red dot-meldingen verhogen als ze niet worden geüpgraded.

Er zijn verschillende bugs verholpen, waaronder een die ervoor zorgde dat een spiegeldimensie terugkeerde en een die spelers vasthield in het oude Season Pass-seizoen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *