Geplande meldingen van Google Clock zijn voor sommige gebruikers uitgeschakeld

Het lijkt erop dat voor veel mensen de geplande alarmfunctie van Google Clock volledig is uitgeschakeld met de bug die voorkomt dat vooraf ingestelde waarschuwingen afgaan. Op de achterkant van dit nummer staat nu een bestand in de Play Store-vermelding Een stortvloed aan 1-sterrenrecensies van ontevreden gebruikers.


[Update 09/06]: Google heeft een verklaring afgegeven via Onderworpen aan /r/GooglePixel, met de mogelijkheid dat het kapotte Google Clock-probleem het gevolg is van Spotify-integratie. Een tijdelijke oplossing is om over te schakelen naar een van de standaardpiepjes op het apparaat om ervoor te zorgen dat geplande alarmen op tijd afgaan:

Het spijt ons dat u dit probleem bent tegengekomen en we danken u voor het melden ervan. We hebben een oplossing gevonden en deze wordt binnenkort uitgerold. In de tussentijd kunt u de instelling voor het waarschuwingsgeluid wijzigen in Selecteer binnen apparaatgeluid.


groeiende draad door / r / GooglePixel-subreddit Houd er rekening mee dat veel apparaten hun ochtendalarm overslaan of niet verschijnen als “coming” op hun Pixel-apparaten. Het probleem toont ook eventuele vooraf geplande alarmen als ‘gemist’ kort nadat het eerder genoemde alarm is geprogrammeerd om af te gaan (via Android-salade).

Volgens het grote aantal negatieve recensies en nog 1 ster in de Play Store-vermelding voor de Google Clock-app, hebben deze uitgeschakelde alarmen mensen voor een zeer korte tijd getroffen. Het probleem lijkt zich echter niet alleen te beperken tot Pixel-apparaten. Klachten van toestelbezitters komen van de grootste OEM’s, waaronder OnePlus, Samsung en Xiaomi.

READ  Jouw zet, PS5: wat Microsofts Xbox-bewegingen suggereren dat Sony zou kunnen doen
Written By
More from Lesley Curry

IPhone 13 ziet er teleurstellender uit in het licht van het herontwerp van Pixel 6

Als je een iPhone wilt kopen, is dit misschien geen goed jaar,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *