Cowboys in piratengame preview: vijf dingen om naar te kijken

De eerste week zit er eindelijk op. Elk jaar lijkt het vakantieseizoen binnen te sluipen, en dan kijken we gretig naar de bootcamp-oefeningen en pre-season-games die ons de adem benemen om ervoor te zorgen dat de beste spelers er gezond en klaar voor uitkomen. De Cowboys zijn in het voorseizoen niet zonder bulten, tussen het omgaan met de COVID-19-uitbraak en blessures tijdens het voorseizoen kwamen de Cowboys niet ongeschonden de eerste week in.

Wat belangrijk is, is dat alle bijdragende spelers worden voorbereid en verantwoord. Hij zal Zack Martin de eerste week zeker missen, maar dat is slechts een herinnering aan het feit dat de wedstrijden worden gespeeld met twee spelers die ontbreken.

Alles bij elkaar hebben de Cowboys de handen vol om het seizoen te beginnen tegen Tom Brady en de verdediger Energie Kampioenen. Tamp Bay heeft op indrukwekkende wijze een manier gevonden om alle 22 starters terug te krijgen voor het proberen van iteraties.

Hier zijn vijf dingen om op te letten voor deze week:

1. Hoe ziet Dak Prescott eruit zonder zijn werk voor het seizoen?

Foto door Ronald Martinez/Getty Images

De prestaties van Dak Prescott zijn essentieel voor het succes van dit team, en het is bekend en gedocumenteerd. Terwijl we de enkelblessure in het achteraanzicht willen plaatsen, is er een nieuw probleem ontstaan ​​en velen zullen nu ook zien hoe de schouderblessure ook reageert op live-actie. In alle opzichten is alles in orde. Van enkel tot schouder, Duck ziet er onaangedaan en onaangedaan op weg naar week één.

Prescott heeft geen live-uitzending meer bekeken sinds de dag dat hij van het veld werd gehaald vanwege de blessure die afgelopen oktober een einde maakte aan zijn seizoen. Hoe zal Duck reageren op de live rush en het speltempo van het reguliere seizoen, die je tijdens bootcamp in geen enkel scenario kunt evenaren? Het is redelijk om te denken dat er een beetje roest zal verschijnen, maar waar het lot van dit spel uiteindelijk ligt, hangt af van waar het zijn ritme vindt en wanneer het te midden van deze misdaad begint te stromen. Als hij vroeg genoeg van de roest af kan komen en we dezelfde dack zien die we gewend zijn, hebben de cowboys kans om de eerste week weg te komen.

2. Kan Conor McGovern de afwezigheid van Zach Martin overleven?

Washington FC tegen de Dallas Cowboys

Foto door Tom Pennington/Getty Images

De Cowboys stonden vier dagen voor de aftrap voor nog een onverwachte uitdaging toen Zack Martin in wezen werd gediskwalificeerd omdat hij positief testte op COVID-19. Het is nooit gemakkelijk om je beste speler te verliezen, en dat onderstreept alleen maar het belang van waar we als wetenschapper nog steeds mee te maken hebben, samen met de next-man-mentaliteit die denkteams vaak aannemen. Martins beproeving is een kans voor Conor McGovern, en hij heeft de kans om naam te maken in het derde jaar.

Er wordt verwacht dat het spel in de juiste garde zal vallen met All-Pro Martin afwezig, maar het belangrijkste is om te weten hoeveel van een drop het zal zijn en hoeveel het overtredingen beïnvloedt. uitvoering? Als McGovern in staat is om naar buiten te gaan en op een solide niveau te werken, zouden de Cowboys in staat moeten zijn om games te spelen en dat spel bij de hand te houden om het laat te spelen. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar de Cowboys zijn tevreden met de groei van McGovern, en het geloof in de competitie voelt zo, met teams die naar verluidt contact hebben opgenomen met Dallas over zijn beschikbaarheid in de afgelopen maand. Dit zal geen gemakkelijke taak zijn voor Conor McGovern, maar kijken naar zijn spel en de impact van Martins afwezigheid zal zeker iets zijn om naar te kijken.

3. Hoe zou de quarterback-turn eruit zien?

NFL: Houston Texans bij Dallas Cowboys

Tim Heitman – USA TODAY Sports

Veel mensen zijn verheugd om de jonge Micah Parsons te zien ontketenen in zijn eerste echte NFL-game. De algemene overtuiging is dat het een game changer is en dat de manier waarop de Cowboys van plan zijn het op zoveel verschillende manieren te gebruiken, de verdediging van de Cowboys zeker zal helpen om rommeliger en opportunistischer met voetbal om te gaan.

De vraag blijft, hoe zal Dallas de quarterback-eenheid als geheel inzetten? De Cowboys lieten twee verschillende looks zien toen ze eerstejaars Cowboy Keanu Neal met de Parsons koppelden, en Leighton Vander Esch naast zijn vaste tegenhanger Jaylon Smith opgesteld. Deze vier verdedigers lijken de belangrijkste stal voor de linebackers te zijn voor het merendeel van de schoten, maar zullen de Cowboys Gabriel Cox verdedigend opnemen, of zullen ze worden gedegradeerd naar speciale teams, tenzij de blessure dit vereist? We weten wie de belangrijkste bijdragers zullen zijn, maar hoe ze worden gebruikt en in welke combinatie is wat u zoekt.

4. Kan deze secundaire stand houden?

NFL: Dallas Cowboys bij Arizona Cardinals

Billy Hardman USA Today Sports

Er zijn dit seizoen echter zeker nieuwe en jongere gezichten in de Cowboys-highschool, en het zullen de bekende gezichten zijn die we allemaal kennen die het grootste deel van de actie zullen beginnen tegen de brede ontvangereenheid in Tampa Bay. Kijk naar Trevon Diggs, Anthony Brown en Jourdan Lewis voor een blik op de hoek in week één.

Diggs is een rookie-speler met spannende mogelijkheden. Zien wat hij in het tweede jaar kan doen, is iets waar de hele Cowboy Nation naar zal kijken. Het geheel is echter veel minder inspirerend. Het team heeft veel startkapitaal geïnvesteerd om de middelbare school te verbeteren, maar met Kelvin Joseph in geblesseerde reserve om het jaar te beginnen, en vermoedelijk Nah Wright CB5’s op dit moment, ziet het er niet naar uit dat ze veel impact zullen hebben vroegtijdig. Dit alles betekent dat we zullen kijken of Dan Quinn en de staf inspiratie kunnen putten uit het spelen van een eenheid die vorig seizoen velen een ongemakkelijk gevoel gaf. Deze eenheid moet in hun A-spel zitten, anders gaan we een lange nacht tegemoet.

5. Staan we op het punt de nieuwe en verbeterde Ezechiël Eliot te zien?

NFL: Tampa Bay Buccaneers bij de Dallas Cowboys

Tim Heitman – USA TODAY Sports

Het zou moeilijk zijn om een ​​cowboy te zien die een beter seizoen leek te hebben dan Ezechiël Elliott. Zeke toonde een nieuw niveau van focus toen hij dichterbij kwam om te bewijzen dat vorig seizoen eerder uitzondering dan regel was. Zeke zei dat hij teruggevallen is tot zijn gewichtsniveau van de universiteit en een nieuwe coach heeft gevonden waarvan hij denkt dat hij zijn spel naar nieuwe hoogten zal brengen.

Alles wat Zeke deed om de looks voor te bereiden, wierp zijn vruchten af. Alle rapporten uit het kamp waren dat Elliot er sneller, scherper en geconcentreerder uitzag. Het hebben van de beste versie van Elliott’s spel dit jaar zou een enorme ontwikkeling zijn voor de Cowboys in 2021. De Cowboys zijn altijd een beter voetbalteam geweest als ze in staat waren om mensen te vermoeien en de klok te beheersen met hun hardloopspel. Als de Cowboys je oude uniform op de achtergrond hebben, wordt het erg moeilijk om deze aanvallende eenheid te stoppen. Zeke heeft niet gewerkt aan pre-season games, dus week één zal de eerste keer zijn dat we allemaal deze nieuwe toewijding aan live-actie zullen zien, en als het zo goed is als we denken, zullen de cowboys agressief eng zijn.

READ  Rapporten: Meerdere spelers in Ohio State testen positief op COVID-19; wedstrijd nog steeds gepland
More from Madison Garrett

Meerdere Sysinternals tools zijn geschikt gemaakt voor Arm – IT Pro – News

Microsoft heeft de Sysinternals Suite voor ARM64 beschikbaar gesteld. De suite bestaat...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *