Gerucht: de exclusieve hoofdsleutel van Ubisoft kan E3 eruit laten zien

© Ubisoft

Nou, het is E3-seizoen, en de waarheid zijn die bedrijven echt waar Moeite om geheimen te bewaren in deze tijd van het jaar. Een titel met geruchten lijkt iets minder dan twee dagen geleden uit de kluis te zijn ontsnapt, wat ons terugbrengt naar een ietwat opwindend gerucht van oud.

[Note: we’ve been deliberately obtuse with the headline and lead image so that people just browsing the site or social media aren’t spoiled. This approach is very much case-by-case, it’s just the call we made this time around.]

wanneer Mario + Rapids Kingdom Battle Een lek dat verwarring veroorzaakte, waarna het E3-evenement van Ubisoft de publieke opinie op zijn kop zette en velen van ons enthousiast maakte over de tactische shooter. Het is een uitstekende game, en nu Practical Brash 12, een leaker met een bewezen staat van dienst – recentelijk inclusief Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl – sla opnieuw en vertel”Mario + Rapids sprankelt hoop.

Ubisoft Forward zal natuurlijk binnenkort bekend worden gemaakt – het is 12 juni om 12.00 uur PST / 15.00 uur ET / 20.00 uur VK / 21.00 uur CEST. Het vervolg is zeker logisch – het eerste deel werd goed ontvangen en solide verkocht, terwijl het gevoel was dat het ontwikkelingsteam erg gepassioneerd was over het concept en de inbegrepen IP’s.

We raden aan om gewoon de Reddit-bronlink te volgen als je verwend wilt worden; De sterke geschiedenis van het lek en de verbazingwekkende reikwijdte van de lijst zijn twee dingen die het overwegen waard zijn. De tijd zal leren hoe nauwkeurig dit lek werkelijk is.

READ  Sony voorspelt een winstdaling van 40 procent in de film- en tv-divisie

Kijk je uit naar een vervolg op Mario + Rabbids?

Written By
More from Aubrey Mason

Volgens Sony gaan games voor één speler absoluut niet dood

Reeds ervaren gamers hebben tijd om te praten voor games voor één...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *