Het is een opluchting als uitgevers ons vertellen over games die niet op de E3 zullen zijn

De E3 van dit jaar is niet zoals de andere – het is duidelijk de allereerste digitale E3, nadat het evenement van vorig jaar moest worden geannuleerd na veel inpakken en jagen. Maar er lijkt iets anders te zijn veranderd tijdens de onvrijwillige onderbreking van het evenement: sommige onafhankelijke uitgevers en ontwikkelaars laten de geheimhouding achter die normaal gesproken een vast onderdeel van procedures is. We weten al dat games zoals Holle Nacht: SilkSongOf Hogwarts Legacy of Call of Duty: Vanguard Het zal niet in de show verschijnen, en we weten al dat sommige van de games die zullen worden getoond, zoals Bethesda sterrenveldDit jaar niet uitgebracht.

Games maken tijdens de pandemie is al moeilijk genoeg. Verschillende teams, zoals het Apex Legends-team van Respawn, hebben besproken hoe groot de verandering voor veel ontwikkelaars is geweest en hoe moeilijk het is om interne processen aan te passen om thuiswerken mogelijk te maken, of om het moreel te behouden als de wereld in brand staat. De algemene boodschap van de ontwikkelaars was: het gaat in de toekomst wat langzamer, en hoewel veel E3 gebouwd op lawaai, het is alleen oké om toe te geven als dingen nog niet helemaal klaar zijn, geen schande.

(Fotocredit: Team Cherry)

Vorig jaar hebben we de impact van de pandemie op gaming misschien niet zo veel opgemerkt. Veel games met een releasedatum voor 2020 waren dichtbij genoeg om ze af te krijgen, zodat ze met relatief kleine vertragingen wegkwamen. Voor games in een vroeg ontwikkelingsstadium is 2020 een nog grotere hindernis gebleken. Dankzij de grote omwentelingen in ons leven, evenals de veelzijdige druk van de ontwikkeling van games, weten veel ontwikkelaars niet wanneer hun games worden uitgebracht dan wij. Vertel mensen gewoon dat je de ontwikkelaars moet ontlasten om iets te laten zien dat nog niet klaar is.

READ  eFootball PES 2021 krijgt Data Pack 2.0
Written By
More from Max Mcgee

Gotham Knights release-venster en platforms aangekondigd

Vandaag heeft Warner Bros. Montreal eindelijk zijn nieuwe onthuld Batman spel, nagesynchroniseerd...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *