Gerucht: het effect van Genshin op de switch wordt vertraagd vanwege “slechte hardware”

Gratis actie-RPG-game Jinshin-effect ik was Bevestigd voor Nintendo Switch Wat was het laatste in januari vorig jaar?

Volgens een rapport van Genshin – een Twitter-account dat zich uitsluitend richt op nieuws en lekken van Genshin Impact, zou de Nintendo-versie van het spel ergens dit jaar eindelijk moeten verschijnen, ondanks vermeende problemen met “zwakkere hardware”.

In een vervolg-tweet werd gesuggereerd dat de game verder zou kunnen worden teruggeduwd en uiteindelijk een ‘Switch Pro exclusive’ zou kunnen worden. Het nieuwste Switch-model dat is gemaakt Er gaan al geruime tijd geruchten de ronde.

Houd er rekening mee dat ontwikkelaar en uitgever miHoYo de laatste tijd geen officiële verklaring heeft gedeeld over de status van de release van de Switch, dus voor nu is het waarschijnlijk het beste om deze informatie als niets meer dan een gerucht te beschouwen.

DualShockers Het vermeldt ook dat dit niet per se de eerste keer is dat er geruchten zijn dat de release van de Switch van de Genshin Impact vertraging heeft opgelopen vanwege technische problemen. Het is duidelijk dat eerdere tegenslagen verband hielden met “microtransactietoepassingen” en andere kwesties, zoals compatibiliteit met de eShop.

Hoewel de game op veel andere platforms beschikbaar is, heeft met name de PlayStation 4-release er een aantal meegemaakt Prestatie- en stabiliteitsproblemen Waarvan wordt gedacht dat het verband houdt met een zwakke verbetering in plaats van met de “zwakkere” hardware. miHoYo is ook meer vertrouwd met mobiele ontwikkeling.

Is dit een game die je misschien wilt proberen op je Nintendo Switch? Denk je dat technische problemen de release van de Switch kunnen vertragen? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Twee nieuwe geesten sluiten zich aan bij Phasmophobia, evenals de terugkeer van Dirty Water
More from Madison Garrett

Bijna drie jaar later ziet een terugkeer naar Overwatch er geweldig uit

Het voelt weer goed om met oude vrienden te spelen.Een screenshot​ Sneeuwstorm...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *