M1 iPad Pro kan iPadOS-software-updates downloaden van meer dan 5G

Nu de M1 iPad Pro officieel wordt verkocht, is Apple begonnen met het bijwerken van enkele van zijn ondersteuningspagina’s met meer details over de nieuwe lancering. In een daarvan legt het bedrijf uit wat gebruikers kunnen doen 5G met M1 iPad Pro.

Met het 5G-model van de 5e generatie van de 12,9-inch iPad Pro of de 3e generatie iPad Pro 11-inch, kunnen gebruikers “functies voor hoger datagebruik voor applicaties en systeemtaken” inschakelen.

Deze functies omvatten FaceTime van hoge kwaliteit, high-definition inhoud op Apple TV, Apple Music-nummers en video’s en iPadOS-updates via een mobiele telefoon. Met deze instelling kunnen apps van derden ook meer mobiele data gebruiken voor verbeterde ervaringen. Dit is de standaardinstelling bij sommige onbeperkte dataplannen, afhankelijk van uw provider. Deze instelling gebruikt meer mobiele data.

Met 5G M1 iPad Pro Ingeschakeld kunnen gebruikers beslissen of ze meer gegevens op 5G willen toestaan ​​of niet. Met de standaardmodus zijn bijvoorbeeld automatische updates en achtergrondtaken op een mobiel netwerk mogelijk en worden standaardvideo- en FaceTime-kwaliteitsinstellingen gebruikt.

De gebruiker kan ook de optie voor de modus voor lage gegevens inschakelen, waardoor het gebruik van wifi en mobiele gegevens wordt verminderd door automatische updates en achtergrondtaken tijdelijk uit te schakelen.

Afgezien van de M1 iPad Pro ondersteunt momenteel alleen de iPhone 12 5G-connectiviteit. Apple zegt dat wanneer 5G is ingeschakeld, er drie verschillende pictogrammen zijn die voor de gebruiker kunnen verschijnen:

  • 5G: Het 5G-netwerk van een mobiele operator is beschikbaar en de iPad kan via dat netwerk verbinding maken met internet. Niet in alle regio’s beschikbaar.
  • 5G +: De hoogfrequente 5G-versie van de koerier is beschikbaar, of je iPad heeft een actieve verbinding via dat netwerk. Niet in alle regio’s beschikbaar.
  • 5G UW: De hoogfrequente 5G-versie van de koerier is beschikbaar, of je iPad heeft een actieve verbinding via dat netwerk. Niet in alle regio’s beschikbaar.
READ  De download van Microsoft april 114-patch omvat CVE's, inclusief nieuwe Exchange Server-fouten

In de iPad-instellingen kunnen gebruikers op het tabblad Mobiele gegevens kiezen hoe de tablet 5G gebruikt:

  • 5G automatisch: Maakt slimme gegevensmodus mogelijk. Wanneer 5G-snelheden geen significant betere ervaring bieden, schakelt iPad automatisch over naar LTE, waardoor de batterij langer meegaat.
  • 5G-werking: Het maakt altijd gebruik van het 5G-netwerk wanneer het beschikbaar is. Dit kan de levensduur van de batterij verkorten.
  • LTE: Het gebruikt alleen LTE, zelfs als 5G beschikbaar is.

Lees verder:

FTC: We gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. Meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

Written By
More from Eda Greene

APK-downloadlink voor gebruikers over de hele wereld

Eerder deze maand brachten de ontwikkelaars van PUBG Mobile Lite de nieuwste...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *