Gerucht: Switch Online Datamine onthult plannen voor ‘minstens’ 38 N64-games en 52 Sega Genesis-titels

Foto: Nintendo

Gisteren lanceerde Nintendo zijn Switch Online ‘Expansion Pack’-service. Bevat negen N64-games en 14 Sega Genesis/Mega Drive-games – dus wat staat er in het verschiet na deze eerste shows?

Hoewel Nintendo nogal wat games heeft geplaagd die in de nabije toekomst naar de Nintendo 64-service komen, zoals The Legend of Zelda: Majora’s Mask En F-Zero XEr lijkt veel onderweg te zijn. Volgens de dataminer MondomegaEr zijn minstens 38 N64-games en 52 Sega Genesis/Mega Drive-games gepland voor de betaalde abonnementsservice.

Dezelfde gegevensfactor geeft ook aan hoe waarschijnlijk het is dat er in de toekomst meer platforms dan deze twee zullen verschijnen. Enkele van de eerdere platforms waarover geruchten over de service zijn gegaan, zijn onder meer: Game Boy- en Game Boy-kleurentitels.

“En als je je nog steeds afvraagt ​​welke andere NSO-platforms dan deze twee zijn, kijk dan naar het eerste aantal game-ID’s voor elk platform. N64 is 3, MD is 5; SNES was 2, je kunt zien wat dat betekent.”

Welke Nintendo 64- en Sega Genesis/Mega Drive-games zou je graag willen zien deelnemen aan Switch Online? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Microsoft staat op het punt de spraaktechnologie-gigant Nuance over te nemen
Written By
More from Lesley Curry
Halo Co-Creator werkt samen met Halo Infinite Beta
Reacties op de multiplayer-bèta van Halo Infinite gestaag stromend Naarmate meer en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *