Gerucht: Xbox Game Studios heeft slechts 1/3 van de games in zijn roadmap aangekondigd

Het is heel duidelijk dat Xbox Game Studios een enorme toekomst voor zich heeft, met dergelijke mytheEn totale duisternisEn ik erken En nog veel meer games in de pijplijn, samen met aankomende Bethesda-games zoals sterrenveld En Sjeikrollen 6.

We weten de komende jaren al veel meer, maar volgens voorkennis van Jez Corden van Windows Central is tot nu toe naar schatting slechts een derde van de games van de Xbox-roadmap aangekondigd.

Dit zei Corden toen hij het over het laatste nieuws hadXbox tweePodcast-aflevering:

“Ik zou zeggen, uit [games] Ik weet het, en er zijn games waar ik niets van weet, omdat ik niets weet waar Bethesda in het algemeen aan werkt, en ik weet niets over [Hideo] Over Kojima’s game werd gesproken door Jeff Group, en ik heb ook gehoord over enkele andere games die niet in de roadmap staan ​​die ik heb gezien, dus als volledige schatting is dit een conservatieve en lage schatting, aangezien ik kan vertellen over een een derde van de games is nu aangekondigd vanuit Xbox Game Studios.”

“Natuurlijk werken ze aan veel games. Veel van deze games kunnen worden geannuleerd, maar ik denk niet dat ze dat zullen doen, omdat de informatie die ik heb is… het lijkt mij dat deze gebeuren, dus wie weet. Ik ben nu echt opgewonden voor de toekomst. Zo opgewonden. . “

Zoals Corden vermeldt, is het geen verrassing om te horen dat Xbox veel onbekende projecten in de maak heeft, maar ervan uitgaande dat 1/3 redelijk correct is, lijkt er veel te zijn om enthousiast over te worden in de komende jaren.

En vergeet niet dat als alles hetzelfde blijft, al deze games vanaf dag één met Xbox Game Pass aankomen!

Wat denk je dat Xbox de komende jaren in petto heeft? Laat het ons weten in de reacties.

READ  Gamerscore-toegang geeft goedkope Zoffice aan Xbox
Written By
More from Vanessa Hale
Xbox-baas zegt dat Avowed ‘compleet anders’ is dan Elder Scrolls 6
Xbox-chef Phil Spencer zorgde voor meer context op de locatie ik erken...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *