Nintendo onthult een verborgen Nintendo Switch OLED-verbetering

Nintendo heeft onthuld dat de Nintendo Switch OLED een verborgen verbetering heeft met Joy-Con-controllers. Sinds de release van de Nintendo Switch is er een constante reactie geweest met betrekking tot de analoge sticks op de Joy-Con en hoe snel ze bezwijken voor drift. Zoals Nintendo in het verleden heeft gezegd, is het doorbuigen van de stick onvermijdelijk, maar Joy-Cons lijken sneller te slijten dan andere consoles en erger dan andere consoles. De analoge sticks op de nieuwe Nintendo Switch OLED hebben dit probleem misschien niet, of het is in ieder geval niet ernstig.

Over Nintendo Switch Joy-Cons gesproken, Nintendo’s Toru Yamashita merkte op dat Nintendo voortdurend verbeteringen aanbrengt aan analoge Joy-Cons die niet altijd zichtbaar zijn. Daartoe vertegenwoordigen de analoge sticks op de nieuwe Nintendo Switch OLED Joy-Cons “de nieuwste release met alle verbeteringen”.

“Joy-Con-controllers hebben veel verschillende functies, dus we blijven verbeteringen aanbrengen die niet altijd zichtbaar zijn”, zegt Yamashita. “Onder andere zijn de onderdelen van de analoge stick voortdurend verbeterd sinds de lancering, en we werken nog steeds aan verbeteringen. De analoge stick van de eerste versie doorstond de betrouwbaarheidstest van Nintendo door de stick te draaien terwijl er constant belasting op werd uitgeoefend, op de dezelfde normen als de Wii U GamePad-stick.” analoog”.

Volg Yamashita:

“Omdat we ook altijd proberen te verbeteren, hebben we de Joy-Con-controllers die klanten gebruiken onder de loep genomen en hebben we hun slijtvastheid en duurzaamheid keer op keer verbeterd. Joy-Con analoge stick-onderdelen zijn niet iets dat je kunt kopen de plank, maar zijn op maat gemaakt, dus we hebben veel overwegingen gemaakt om ze te verbeteren.Bovendien hebben we de betrouwbaarheidstest zelf verbeterd, zijn we doorgegaan met het aanbrengen van wijzigingen om de duurzaamheid te verbeteren en hebben we deze nieuwe test doorstaan.Toen de effecten verschenen , werden onze verbeteringen bevestigd, en we hebben ze onmiddellijk geïntegreerd in de Joy-Con-controllers van de console, de Nintendo Switch Lite en die afzonderlijk werden verkocht, die destijds werden vervaardigd. Dit omvat de interne componenten van de Joy-Con, dus je kunt We vertellen de verbeteringen niet van buitenaf, maar we gebruiken de nieuwere versies van onderdelen wanneer we ze repareren. Ook zijn er vergelijkbare continue verbeteringen aangebracht voor een goede Nintendo Switch Pro-console.

READ  Het automatisch schakelen van AirPods in iOS 14 is vervelend. Hier leest u hoe u het uitschakelt

Zoals je kunt zien, hebben de basis Nintendo Switch Pro en Nintendo Switch Joy-Cons, naast de nieuwe OLED-controllers, ook deze verbeteringen, dus je hebt geen Nintendo Switch OLED nodig om deze verbeteringen te ervaren.

Written By
More from Lesley Curry
Senior afgestudeerden zijn technisch onderlegde en getalenteerde muzikanten
Leila Kabuli, afgestudeerd in muziek, elektrotechniek en informatica, is de winnaar van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *