Geruchten over de releasedatum van de trailer, trailers en meer

zich verheugen op Introductie releasedatum? Als je een fan bent van PUBG: Battlegrounds en zelf naar PlayerUnknown hebt gekeken, wil je waarschijnlijk graag weten wat Brendan Greene van plan is. Nou, je bent niet de enige.

Van wat we tot nu toe hebben gezien en gehoord, lijkt het erop dat Green zijn koninklijke roots achter zich laat om nieuwe en innovatieve fundamenten te leggen. Open wereld spellen. een introductie Het is in wezen een technologieshow waarbij je betaalt voor wat je wilt, met een enorme open wereld die je in je eigen tempo kunt verkennen. Maar dat betekent zoveel meer dan dat – vooral als zijn team het voor elkaar krijgt.

Inleidende releasedatum speculatie

Wanneer komt Prologue uit? Nou, het eerlijke antwoord is dat We weten nog steeds niet de releasedatum van Prologue. Toen het in 2019 werd aangekondigd, werd er een website opgezet waarop fans hun e-mailadres moesten registreren voor toekomstige updates. Drie jaar later is deze website nog steeds beschikbaar en in de e-mail staat nog steeds: “Game heeft even tijd voordat we klaar zijn om meer te delen.”

We weten dat PlayerUnknown Productions nog steeds aan Prologue werkt, omdat Greene verschillende keren heeft gesproken over hoe hij heeft bewezen te werken aan het concept van Project Artemis, zijn ambitieuze poging om een ​​open wereld ter grootte van een planeet te creëren waarin spelers hun eigen lot kunnen bepalen.

Wanneer het zal aankomen, is echter een raadsel. Aangezien PlayerUnknown Projects regelmatig ontwikkelingsupdates op Artemis pusht – iets dat duidelijk nog niet gereed is voor verzending – is het onwaarschijnlijk dat we de Prologue-release in 2023 zullen zien.

Introductie trailer

De enige Prologue-trailer die we hebben, is de trailer die werd getoond tijdens The Game Awards in 2019. We zien een met varens bedekt bos, afgebroken bomen en door wind en regen beschadigde rotsen. Binnen enkele seconden verandert dit in donder en bliksem, en de camera, die het gezichtspunt van de persoon vastlegt, beweegt onregelmatig terwijl honden op de achtergrond beginnen te blaffen.

READ  Fireshine Games publiceert REKA "Living Witch Cottage" voor pc

Het zegt ons niet veel, maar het past wel bij Greene’s beschrijving van het spel: een avontuur voor één speler waarbij spelers lang genoeg in de wildernis moeten overleven en een weg moeten vinden naar het dichtstbijzijnde vliegveld.

nieuws introductie

Al met al is Prologue nog steeds in mysterie gehuld. We weten dat het deel uitmaakt van Project Artemis, wat een ongelooflijk ambitieus project is, en we weten dat het belangrijkste doel van het spel is om te overleven in het wild. Maar welke andere stukjes informatie kunnen we uit het internet halen en uit de paar interviews van Green?

Ten eerste weten we dat de wereld 64 x 64 km groot zal zijn en een realistisch weersysteem zal hebben. De kaart wordt bij elk nieuw spel gegenereerd en je krijgt een locatie om te vinden en wat hulpmiddelen om te overleven. Ten tweede gaf PlayerUnknown toe dat de game een beetje “saai” kan zijn in een interview met de spellen. Hij geeft toe dat vreugdevuren, openslaande ramen en verwarming niet voor iedereen geschikt zijn en dat Prologue wordt gemaakt als testbed voor iets veel groters.

Deze wens om een ​​gigantische wereld te creëren kwam voort uit het spelen van games zoals DayZ, waar de randen van de kaart de gameplay vaak beperkten. Hij wil een wereld creëren waarin voertuigen het spel daadwerkelijk beïnvloeden en het vinden van een andere spelersbasis kost tijd, in plaats van slechts enkele seconden. Kortom, hij wil iets creëren waar je acties consequenties zullen hebben en het uitgangspunt zal dat toelaten.

READ  De gratis game van vandaag van Epic is kleine Zelda, kleine Diablo, en het heeft D&D-roots

Het is onduidelijk hoeveel van deze ambities in Prologue zullen zitten, maar gezien wat PlayerUnknown’s Productions hier probeert te bereiken, zou het verrassend zijn dat sommige van deze kleine stukjes niet werden ontdekt. We weten ook dat de studio niet rekent op het commerciële succes van Prologue. In hetzelfde interview merkte Green op dat het team al financiering heeft voor Artemis, zodat ze “de kans krijgen om te pronken en mensen al heel vroeg in de kudde te krijgen”.

Bovendien blijft de releasedatum van Prologue een mysterie. We wachten nog steeds op meer informatie over de game, maar terwijl je wacht op meer informatie, bekijk je onze gids voor de beste Overlevingsspellen? Misschien creëer je liever je eigen avontuur in een van de beste sandbox-spellen in plaats van hem? Wie weet helpt het je om je overlevingsvaardigheden in Prologue te verbeteren.

Written By
More from Max Mcgee
Valve en Geico werken samen voor portaalachtige verzekeringsadvertentie
Geico is een in de VS gevestigde verzekeringsmaatschappij die vooral bekend staat...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *