Geruchten over iPhone 12 Pro, iOS 14.2-emoji en meer

We hebben weer een week vol Apple-nieuws gehad. Hier zetten we het belangrijkste iPhone-nieuws op een rij.

Lees verder na de advertentie.

Deze game bewijst: iOS 14 App Clips zijn een uitkomst voor speelbare demo’s

De game Phoenix 2 is een van de eersten die laat zien hoe App Clips een oplossing kunnen zijn, vooral voor gamedemo’s. Met een druk op de knop via de website van de ontwikkelaar kun je een demo van de game starten zonder eerst de app te downloaden of iets te installeren. Hierdoor speel je binnen enkele seconden het eerste level van het spel en kun je direct bepalen of het iets is waar je voor wilt betalen.

Lees meer over hoe Phoenix 2 app-clips gebruikt

De maker van Apple en Fortnite gaat in juli 2021 voor de rechter

Epic Games Apple-rechtszaak

Als het aan de rechter ligt, begint de rechtszaak tussen Apple en Epic Games in de zomer van volgend jaar, meldt AppleInsider. De maker van het populaire spel Fortnite wil liever geen juryrechtspraak, maar de rechter vindt het belangrijk om te horen wat de samenleving van het conflict vindt en wil daarom een ​​jury. Apple en Epic Games hebben tot 6 januari de tijd om relevante documenten en ander bewijsmateriaal te verstrekken.

Lees meer over de mogelijke rechtszaak tussen Apple en Epic

Gerucht: iPhone 12 Pro-telefoons krijgen twee keer zoveel opslagcapaciteit

Apple-insider Jon Prosser beweerde deze week dat de beste (en duurste) iPhones van 2020 twee keer de opslagcapaciteit hebben van de iPhone 11 Pro (Max) uit 2019. Het 64GB instapmodel zou plaats maken voor een 128GB-versie. De iPhone 12 mini heeft evenveel opslagruimte als de reguliere iPhone 12. Volgens de techjournalist gaan de eerste iPhone 12-modellen aanstaande maandag (5 oktober) naar de distributeurs, waarna de winkels vanuit deze warenhuizen worden beleverd.

READ  Vind, plan en deel uw volgende fietsavontuur met Komoot

→ Lees alles over het gerucht over de opslag van de iPhone 12

iOS 14.2 introduceert binnenkort nieuwe emoji

Liefhebbers van emoji hebben goede redenen om binnenkort iOS 14.2 te installeren. De update voegt de jaarlijkse dosis nieuwe emoji toe aan het toetsenbord van je iPhone en iPad. Deze emoji maken deel uit van ‘Emoji 13.0’. In totaal voegt de update maar liefst 117 nieuwe karakters toe. Dit omvat dezelfde emoji met verschillende huidskleuren.

→ Bekijk hier hoe de nieuwe emoji eruit ziet

Gebruikers melden batterij- of GPS-problemen sinds iOS 14 en watchOS 7

Kort nadat iOS 14 en watchOS 7 beschikbaar waren om te downloaden, verschenen de eerste klachten op internet. Twee problemen vallen op: iPhone- en Apple Watch-batterijen die erg snel leeglopen en gps- en gezondheidsgegevens missen na een training. Dat laatste lijkt vooral voor te komen bij mensen die met hun Apple Watch sporten en hun iPhone thuis laten. Apple heeft een ondersteuningsdocument gepubliceerd om de problemen op te lossen.

Lees hier hoe u de iOS 14- en watchOS 7-bugs kunt oplossen

More from Madison Garrett
Organisatoren Olympische Spelen in Peking worden geconfronteerd met vlammen te midden van oproepen tot boycot
ATHENE (Reuters) – Organisatoren van de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *