Je moet deze Xbox Series X-games spelen bij release!

Een van de meest consistente franchises als het gaat om topgames is Yakuza en de titels zijn niet langer exclusief voor PlayStation-consoles. In feite is Yakuza: Like A Dragon tijdelijk exclusief voor Xbox en pc. Als je de game op de PlayStation 5 wilt spelen, moet je een onbekende tijd geduld hebben.

Yakuza: Like A Dragon is niet alleen een vreemde eend in de bijt voor de serie als het gaat om de releaseplatforms. Het is de eerste game in de serie waarin je niet met Kazuma Kiryu speelt. In plaats daarvan speel je met Ichiban Kasuga, een lid van de Yakuza die is verraden door zijn eigen familie en uit is op wraak. Dat doe je niet in Like A Dragon with echte tijd gevechten, maar een nieuwe turn-based RPG-systeem. Een nieuwe generatie, een nieuwe manier waarop Yakuza het benadert.

Assassin’s Creed Valhalla zou een paar dagen later uitkomen, maar speciaal voor de release van de Xbox Series X heeft Ubisoft de releasedatum van de game een beetje naar voren geschoven. Daarom kun je vanaf dag één aan de slag met de nieuwe Assassin’s Creed.

In Valhalla stap je in de grote schoenen van Eivor, een Vikingstrijder – waar jij beslist of het een man of een vrouw is. In de negende eeuw na Christus is het aan jou en je collega’s om een ​​Vikingdorp op te richten in Engeland. Dat zal echter niet gemakkelijk zijn vanwege de verschillende Angelsaksische koninkrijken die het land hebben verdeeld. Gelukkig kunt u weer met u aan de slag verstopt mes om dat te veranderen.

READ  Wat is je favoriete Super Mario Bros.-game? -...

Het zal waarschijnlijk nog even duren voordat een nieuwe Forza verschijnt op Xbox Series X, maar dat betekent niet dat er geen games zullen verschijnen voor raceliefhebbers. Codemasters komt die dag met DiRT 5, het nieuwste deel in de bekende rallyserie.

Net als de vorige delen in de DiRT-serie zal de focus liggen op off-road racen. U kunt dus met verschillende auto’s over de hele wereld racen in zeer verschillende omstandigheden. Crashen op de dorre vlaktes van Arizona vereist andere vaardigheden dan je op het ijs in Noorwegen wagen of stunts uitvoeren met een Super Truck. DiRT 5 krijgt ook een Career Mode met een rivaal (ingesproken door Nolan North) waartegen je moet strijden.

Assassin’s Creed Valhalla is niet de enige grote game die Ubisoft klaar heeft staan ​​voor de lancering van de Xbox Series X. De Franse uitgever zal die dag ook Watch Dogs Legion uitbrengen, de derde aflevering in de hacker-franchise.

In Legion maken we de oversteek van de Verenigde Staten naar Groot-Brittannië. Twaalf jaar na het tweede deel zijn AI en automatisering in een stroomversnelling gekomen, met veel werkloosheid en georganiseerde misdaad als gevolg. Bradley, de afdeling van DedSec in Londen, is nu op jacht naar een mysterieuze groep genaamd Zero Day, die van plan is het parlement op te blazen.

Net als in de vorige Watch Dogs-onderdelen kun je natuurlijk weer hacken en de parkour-skills en wapens van verschillende personages gebruiken.

De Gears of War-games – nu afgekort tot gewoon Gears – zijn een van de meest geliefde exclusieve titels op Xbox-consoles. Tot voor kort wist de franchise alleen derde persoonsschutters, maar dat is veranderd met de komst van Gears Tactics.

READ  Outriders-spelers zullen "God Roll" -vervangers ontvangen voor verloren aandelen

In dit tactische spel ga je aan de slag met een team van COG-soldaten aan het begin van de oorlog tegen de Locust. Gears Tactics vindt plaats een jaar na Emergence Day en je kunt de schoenen van Alpha Squad vullen. Het doel is om de plannen van een sprinkhaanwetenschapper genaamd Ukkon, die verantwoordelijk is voor de verschillende, te dwarsbomen schepsels in het Locust-leger.

De gameplay van Gears Tactics lijkt erg op titels als XCOM, waar je het slagveld van een ondersteboven perspectief en jij turn-based gevechten. Bovendien kun je je mannen dekking laten zoeken en de vijand met kogels bombarderen of speciale vaardigheden gebruiken. Raak ook niet te gehecht aan je medesoldaten, want als een personage sterft – wat niet essentieel is voor het verhaal – zijn ze permanent dood!

Als je net $ 500 hebt uitgegeven aan de Xbox Series X, heb je misschien niet genoeg dollars op je spaarrekening staan ​​om een volledig geprijsd spel. Gelukkig komt Epic Games vanaf de lancering naar de next-gen console van Microsoft met de gratis titel Fortnite.

De verbeterde hardware betekent ook dat je het spel beter en soepeler dan ooit kunt spelen! Dit komt goed van pas in de Battle Royale shooter, want reactiesnelheid is een belangrijke factor bij de intense en kleurrijke vuurgevechten. Dus als je op de releasedag van de Xbox Series X aan de slag wilt met een gratis game, dan weet je welke titel je moet downloaden!

Written By
More from Aubrey Mason
Choo-Choo Charles is een horrorspel in een open wereld dat er wild uitziet
Als je bang bent voor spinnen en treinen, moet je niet op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *