Ghost of Tsushima heeft meer dan 8 miljoen exemplaren verkocht

Nieuws

Sony Pictures CEO Tom Rothman gaf een sales update voor Ghost of Tsushima tijdens Sony’s CES 2022 conferentie.

Vandaag, tijdens de traditionele Sony Persconferentie Vanaf CES 2022 in Las Vegas gaf Sony Pictures CEO Tom Rothman een verkoopupdate voor Ghost of Tsushima.

Rothman beschreef het spel van Sucker Punch als “enorm succesvol” en onthulde dat het meer dan 8 miljoen exemplaren heeft verkocht.

De vorige update stond per maart 2021 op 6,5 miljoen stuks, terwijl we dat ook hoorden De snelst verkopende originele PS4-game aller tijden.

Dit is zeker geen geringe prestatie voor een gloednieuw IP-bezit.

De originele Ghost of Tsushima werd in juli 2020 uitgebracht voor PS4, met een exit-cut voor zowel PS4 als PS5 die volgde in augustus 2021.

Als je wilt weten waarom het werkt, kun je Je kunt onze recensie van het originele spel lezen En Nieuwe inhoud toegevoegd met de regisseurskopie.

Het spel heeft ook Het kreeg brede erkenning in Japan, zozeer zelfs dat de ontwikkelaars werden benoemd tot officiële ambassadeurs voor Tsushima Island.

Tijdens dezelfde conferentie kondigde Sony Interactive Entertainment aan: De officiële naam voor PlayStation VR2, de Sense-consoles en de speciale game Horizon Call of the Mountain. Ze onthulde ook een nieuwe scène uit de aankomende Uncharted-film.

READ  ECB bevestigt dat ze een BCCI-brief heeft ontvangen over het hosten van IPL 13; wacht op de reactie van de Indiase regering
More from Madison Garrett
Snelle lopers boeken vooruitgang op Google Doodle Olympics
Doodle Kampioen Eilandspellen Het trok zijn eigen gemeenschap van snelle lopers aan,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *