Xbox begint Dev Mode-accounts uit te schakelen, waardoor de toegang tot emulators wordt verwijderd

Inmiddels heb je waarschijnlijk wel eens gehoord van een truc waarmee je van je Xbox Series X of Series S een emulator kunt maken met de mogelijkheid om PS1-, PS2-, GameCube- en Wii-games uit te voeren, maar het lijkt erop dat Microsoft het eindelijk onder de knie heeft. ervan. het naar beneden.

Voor deze truc moet je betalen voor toegang tot de ontwikkelaarsmodus, maar voor nu Meerdere rapporten komen eraan dat Microsoft dev-modusaccounts uitschakelt, met de mededeling dat ze “niet actief aanwezig waren in de Store”.

Hier is de syntaxis van de e-mail die naar meerdere gebruikers wordt verzonden in de ontwikkelingsmodus:

“We hebben Windows- en Xbox-registratie in uw Microsoft Partner Center-account uitgeschakeld omdat het geen actieve winkelaanwezigheid had. Raadpleeg voor referentie onze Gedragscode voor ontwikkelaars waarin staat dat u een actieve winkelaanwezigheid moet behouden.”

Uiteindelijk lijkt Microsoft te suggereren dat omdat “https://www.purexbox.com/developers” hun accounts niet echt gebruiken om games of apps te bouwen zoals bedoeld, de accounts in wezen inactief zijn en als resultaat worden verwijderd – hoewel From het feit dat mensen er $ 20 voor hebben betaald, wat zeker een soort verlies is.

Maar nogmaals, deze truc is altijd een riskante oefening geweest voor simulatie-enthousiastelingen, en we gingen ervan uit dat Microsoft het uiteindelijk zou beperken. Het is absoluut jammer – vooral omdat de simulatie zo goed presteerde!

Wat zijn uw gedachten hierover? Laat het ons weten in de comments hieronder.

READ  Devil May Cry 5's Vergil arriveert een paar weken na next-gen op pc, PS4, Xbox One • Eurogamer.net
Written By
More from Vanessa Hale
Max Payne 1 en 2 worden gereproduceerd in de werken voor PS5 en Xbox Series X | S en PC
Remedy Entertainment heeft aangekondigd dat het Max Payne en Max Payne 2:...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *