Ghost Recon Frontline werd vorige week aangekondigd en is al uitgesteld

Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline werd vorige week aangekondigd, een nieuwe gratis FPS-game van Ubisoft. De besloten test van de game zou vandaag beginnen, maar is al uitgesteld.

Adverteer in TwitterHet Frontline-team legt uit: “We hebben besloten dat het het beste is om de gesloten tests van Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline uit te stellen. Het ontwikkelteam is toegewijd aan het creëren van de best mogelijke ervaring. We zullen details delen op de nieuwe datum van gesloten testen. Als snel mogelijk. Bedankt voor uw voortdurende steun.”

Een specifieke reden voor de vertraging werd niet gegeven.

We leerden vorige week over de game, die een gratis te spelen raamwerk biedt voor gevechten met 102 spelers. Het gaat om het voorspelbare battle royale-formaat, met de nadruk op op objectieven gebaseerde missies die aanvoelen als een verlengstuk van Ubisofts eigen donkere deel van de afdeling. De kaart van 16 vierkante kilometer is verdeeld in vier biomen en bevat ook geen krimpende cirkel om mee om te gaan, waardoor spelers te allen tijde toegang hebben tot het hele gebied.

De game, ontwikkeld door Ubisoft Boekarest, is nu drie jaar in de maak en heeft de bedoeling om uit te brengen op PS4, PS5 en Xbox Series X | S, Xbox One, pc en Stadia. Er is geen volledige releasedatum aangekondigd – ik hoopte dat de nieuwe datum voor gesloten tests niet te ver weg zou zijn.

Joe Scripps is de hoofdredacteur van het nieuws bij IGN. Volg hem Twitter. Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

READ  Mississippi State heeft minder dan 50 beursspelers beschikbaar voor de wedstrijd van zaterdag in Georgia
More from Madison Garrett
NFL-spelers die niet immuun zijn, kunnen gametests missen
ATLANTA, GA – 23 OKTOBER: NFL-scheidsrechters Stafleden Michael Banks #72, Greg Meyer...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *