Zend je verhaal overal uit met Mevo Start 3-Pack

LEUSDEN – 13 oktober 2021 – Logitech for Creators, de Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) merkextensie die alle creators in staat stelt hun interesses na te jagen, introduceert de Mevo Start 3-Pack App en Mevo Multicam.

Deze broadcast studio in a box bestaat uit drie draagbare draadloze Mevo Start camera’s speciaal ontworpen voor live uitzendingen en opnames in 1080p HD. Samen zijn de Mevo Start 3-Pack en de Mevo Multicam app (gratis te downloaden in de App Store of Google Play) alles wat makers nodig hebben om eenvoudig een professionele presentatie te maken met meerdere camera’s rechtstreeks vanaf een smartphone of tablet. Dit elimineert de noodzaak van omslachtige apparatuur die traditioneel nodig was om een ​​presentatie van professionele kwaliteit tot leven te brengen.

Mevo Start is ontworpen om overal live te streamen en op te nemen en stelt makers en producenten van evenementen in staat om Mevo Start te gebruiken om hun video’s te streamen via wifi, een telefoonhotspot en zelfs via Ethernet*. Mevo Start-camera’s zijn ontworpen voor lange streams, met een interne batterijduur van elk maximaal zes uur, of gebruikers kunnen ervoor kiezen om via USB-C verbinding te maken met een stroombron voor continu gebruik.
zei Otto Cedeno, Head of Marketing voor Mevo bij Logitech for Creators.

Met de Mevo Multicam-app kunnen makers maximaal drie Mevo Start-camera’s aansluiten en bedienen om eenvoudig een weergave van uitzendkwaliteit te produceren vanuit meerdere camerahoeken. De gratis app bevat Auto-Director, een geavanceerde maar gebruiksvriendelijke audiomixer en de mogelijkheid om aangepaste afbeeldingen en tekst rechtstreeks over elkaar heen te leggen. Contentmakers kunnen met slechts een paar klikken op de intuïtieve Mevo Multicam-app een kookprogramma, bandoptreden, podcastinterview of evenement livestreamen naar YouTube, Facebook, Twitch en meer platforms.
Dankzij het 83,7 graden gekantelde gezichtsveld van de Mevo Start Camera kunnen makers streamen en opnemen in 1080p Full HD zonder fish-eye-vervorming. Makers kunnen ook schoon, helder geluid vastleggen met behulp van de ingebouwde ruisonderdrukkende microfoons, of de analoge audio-ingang kiezen door een microfoon of audio aan te sluiten op de 3,5 mm TRS-ingang.

READ  Hoe lang kunnen slechte bedrijven blijven bestaan?

Prijzen en beschikbaarheid
Het Mevo Start 3-Pack is vanaf oktober 2021 in geselecteerde landen in Europa verkrijgbaar via Mevo.com en Amazon voor een adviesprijs van € 1.149. Mevo Start is ook verkrijgbaar in een losse verpakking voor een adviesprijs van € 449,-. De Mevo Multicam app is gratis te downloaden in de Apple App Store en Google Play Store. Ga voor Mevo accessoires en meer informatie naar Mevo.com.

Dit artikel is een inzending en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.

More from Madison Garrett

World of Warcraft: Shadowlands’ Big Chains of Domination-update wordt op 29 juni uitgerold

We hebben lang gewacht op World of Warcraft: Shadowlands Update Chains of...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *