Ghostrunner ontketent vandaag een cyberpunkrevolutie op PlayStation 4, Xbox One en pc

Ghostrunner, de first-person cyberpunk parkour-actiespel van uitgevers 505 spellen en Alles in! Spellen en ontwikkelaars Nog een niveau, 3D rijken, en Slipgate Ironworks ™ wordt vandaag gelanceerd op PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam, de Epic Games Store en GOG. De Nintendo Switch-versie komt uit in november 2020.

Ontwaak als een Ghostrunner, een zwaardzwaaiende krijger met ongekende behendigheid, en beklim de enige overgebleven torenstad van de mensheid. Trotseer de dood door over gebouwen te springen, op muren te rennen en naar nieuwe hoogten te vliegen met de Gapjammer-enterhaak. Ontdek onder begeleiding van een raadselachtige AI die bekend staat als de Architect het verleden van de Ghostrunner en werp de tirannieke Keymaster omver.

Elke confrontatie met één hit-één-kill beloont precieze reflexen en moed. Onmiddellijke respawns en royale checkpoints zetten onmogelijke kansen om in krachtige ontmoetingen. Betreed de Cyber ​​Void om nieuwe vaardigheden te ontgrendelen, zoals Tempest – een hersenschudding op korte afstand – en Surge, een horizontaal straalprojectiel dat alle vijanden op zijn pad doodt. Ontketen deze nieuwe vaardigheden op een wraakzuchtige reis, aangevuld met de intense synthwave-soundtrack van Daniel Deluxe.

Spelers die de PlayStation 4- of Xbox One-versie van Ghostrunner bezitten, ontvangen gratis automatische upgrades naar respectievelijk de PlayStation 5 of Xbox Series X | S-versies wanneer Ghostrunner in 2021 naar de next-gen consoles komt. Met een sterk geoptimaliseerde, schaalbare engine en pc-ondersteuning voor NVIDIA DLSS 2.0 en ray tracing via NVIDIA RTX, Ghostrunner brengt cyberpunk tot leven met een verbluffende presentatie op zowel de huidige als de volgende generatie hardware.

READ  Rijd op het oude Disney-monument met virtual reality

Ghostrunner is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc voor $ 29,99 / € 29,99 / £ 24,99. De Nintendo Switch-versie heeft een kleine vertraging in november, omdat de Ghostrunner-teams willen dat alle spelers de best mogelijke ervaring met de game hebben. De einddatum wordt de komende dagen bekend gemaakt, dus blijf op de hoogte voor meer informatie.

Written By
More from Max Mcgee

Facebook gaat advertenties testen in Oculus-games

Facebook is van plan om binnen een paar weken advertenties in Oculus...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *