Gids om Pokemon Unite Zeraora te ontgrendelen

pokemon verenigt zich, de nieuwe MOBA-achtige aanpassing van de populaire Pokémon-serie, die woensdag op de Nintendo Switch werd uitgebracht. Vanaf nu kun je de game gratis downloaden in de Nintendo eShop en voor een beperkte tijd Zeraora, de donderslag-Pokémon gratis downloaden.

pokemon verenigt zich Het is een nieuwe gratis game van The Pokémon Company en TiMi Studio Group. Daarin strijden twee groepen in teams van vijf om zoveel mogelijk punten te scoren tegen het andere team. Een groot deel van het spel zal nieuwe Pokémon ontgrendelen om te gebruiken in de strijd – een daarvan is Zeraora.

Hoe vervang je je zoroah?

Ten eerste, om te krijgen ZeraoraU moet inloggen en downloaden pokemon verenigt zich Voordat 31 augustus. Maak je geen zorgen als je van plan bent om op de mobiele versie te spelen die dit najaar uitkomt. Een tweet gepost vanaf de officiële pagina van het spel dat spelers die van plan zijn om op mobiel te spelen, dit zullen doen Kan nog steeds Pokemon krijgen Later.

Zodra je het spel hebt gedownload, start je het en ga je naar het hoofdmenu met je trainer en Pokemon erop. Druk op “X” op uw Switch-console en er wordt een submenu geopend. Van daaruit scrol je omlaag naar Mail en tik je op Systeemberichten. Er is een bericht met de titel “startbonus”. Druk op “A” om de Zeraora’s Unite-licentie op te halen en te openen. Zodra je dat doet, zal Zeraora verschijnen als een optionele jager.

Het is pas de eerste dag, dus spelers ontdekken nog steeds de sterke en zwakke punten van elk personage, maar een andere vechter kiezen kan geen kwaad. Hier is een video die de beweging van Pokemon in het spel laat zien.

pokemon verenigt zich Het is nu op de Nintendo Switch en het is gepland om in september op mobiele platforms te verschijnen.

READ  Microsoft Outlook ondervindt wereldwijd problemen

Written By
More from Lesley Curry

Je kunt deze startgames onmiddellijk spelen op Xbox Series X en S (trailers)

Foto @Ubisoft De volgende generatie consoles komt eraan en met de lancering...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *