Wat we weten over de nieuwste FIFA 22 multiplatform, Xbox en PlayStation

EA heeft op haar officiële website een verklaring vrijgegeven over de vraag of FIFA 22 cross-play tussen verschillende gameplatforms ondersteunt.

Veel FIFA-fans waren teleurgesteld toen EA vorig jaar onthulde FIFA 21 ondersteunt geen platformonafhankelijk spelen voordat het spel werd uitgebracht. Cross-platform spelen is de mogelijkheid om te spelen en te spelen tegen mensen van verschillende platforms, waaronder Xbox, PlayStation en pc.

Cross-platform spelen werkt al met veel populaire gametitels, zoals het gratis te spelen Battle Royale: Call of Duty: Warzone, en Xbox, PlayStation en pc zijn consoles van verschillende generaties.

* Klik hier om je te abonneren om een ​​level omhoog te gaan! E-sport- en spelshowsDe podcast is beschikbaar op LuidsprekerEn de spotifyEn de Apple-podcast Of waar je ook een podcast kunt krijgen. *

Dit is, FIFA 22 Het kan platformonafhankelijk spelen ondersteunen wanneer het later dit jaar wordt uitgebracht.

Maar FIFA-fans zijn nog meer teleurgesteld over de recente FIFA-wedstrijden.

Volgens de officiële website van EA lijkt FIFA 22 geen platformonafhankelijk spelen te ondersteunen.

In een verklaring op hun officiële website,EA zei: Je kunt tegen andere spelers spelen, afhankelijk van welke versie van FIFA 22 je speelt.

“Als je de PlayStation 4-versie van FIFA 22 speelt, kun je tegen andere spelers spelen die op dezelfde versie van FIFA 22 spelen, ongeacht of je op PlayStation 4 of PlayStation 5 speelt.

EA bevestigde in een verklaring dat FIFA 22 geen platformonafhankelijk spelen ondersteunt

Hetzelfde geldt voor de Xbox One-versie van FIFA 22. Met deze versie kun je spelen tegen andere spelers die dezelfde versie spelen op Xbox One of Xbox Series X | Q.

READ  Exit The Gungeon komt deze week naar PS4 en Xbox One naast update

Als je de PlayStation 5-versie van FIFA 22 speelt, kun je alleen spelen tegen andere spelers die de PlayStation 5-versie spelen.

“Hetzelfde geldt voor Xbox Series X | FIFA 22 S-editie en alleen Xbox Series X | S-spelers kunnen met elkaar spelen.”

Dus jij hebt. Het lijkt erop dat FIFA 22-spelers niet kunnen spelen met spelers op verschillende platforms, en ook niet met mensen die verschillende generaties consoles hebben.

PlayStation 4-spelers lijken niet te kunnen spelen tegen spelers die de PlayStation 5-versie van FIFA 22 gebruiken. Hetzelfde geldt voor Xbox One-spelers die niet kunnen spelen tegen spelers die de Xbox Series S- of Xbox Series X-versie van FIFA 22 gebruiken.

Spelers die consoles van de volgende generatie gebruiken, zoals PlayStation 5, Xbox Series S en Xbox Series X, kunnen echter PlayStation 4- of Xbox One-editiegames op de console installeren. Hierdoor kun je tegen deze spelers spelen. In de huidige generatie versie van het spel.

Fans kregen hun eerste blik FIFA 22 In de officiële openbare trailer heeft EA ook verschillende aangekondigd Nieuwe gameplay-functies in de game Inclusief Hyper Motion-technologie.

EA heeft het ook onthuld FIFA 22 wordt uitgebracht in het VK en de rest van de wereld op vrijdag 1 oktober 2021.PS4-, Xbox One-, PS5-, Xbox Series X-, Xbox Series S-, Stadia- en pc-games kunnen nu worden gereserveerd.

Wat we weten over de nieuwste FIFA 22 multiplatform, Xbox en PlayStation

bron link Wat we weten over de nieuwste FIFA 22 multiplatform, Xbox en PlayStation

READ  PS5 waarschuwt nu spelers die PS4-versies van cross-gen-games lanceren
Written By
More from Vanessa Hale

Eigenaren van Xbox Series X kunnen dat wel S Download nu F2P WWII Enlisted Firing List

Enlisted is nu beschikbaar om te spelen op Xbox Series X |...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *