GIF’s downloaden van Twitter Elk apparaat 2022 Tip

Deze tutorial gaat over het downloaden van GIF’s van Twitter Any Device. We zullen ons best doen om u deze handleiding te laten begrijpen. Ik hoop dat je deze blog leuk vindt Hoe GIF’s van Twitter op elk apparaat te downloaden. Als je antwoord ja is, deel het dan alsjeblieft nadat je dit hebt gelezen.

Bekijk hoe u GIF’s van Twitter op elk apparaat kunt downloaden

Iets dat je meer dan waar dan ook op Twitter zult zien, zijn interactie-GIF’s, of GIF’s die worden gebruikt om te reageren op berichten en andere opmerkingen zonder woorden te typen. Twitter heeft een uitgebreide GIF-zoekmachine die het gemakkelijk maakt om de juiste GIF te vinden om te verzenden, hetzij in een direct bericht of een tweet om iemand anders in uw feed te antwoorden, met eenvoudige suggesties zoals “Oké”, “Applaus”, “Luid .” Five” en nog veel meer. Het is niet verwonderlijk dat, welk platform je ook verkiest, je zeker een miljoen GIF’s zult zien. Helaas is het moeilijker om die GIF’s van Twitter op je computer of telefoon op te slaan dan het zou moeten zijn.

Waarom maakt Twitter het zo moeilijk om GIF’s te downloaden en op te slaan voor offline gebruik? Is het mogelijk om Twitter GIF’s op uw computer of smartphone op te slaan? Het antwoord is nee, maar je kunt nog steeds je GIF krijgen of downloaden als een mp4-video en het zo houden. Hoe geanimeerde GIF’s van Twitter te downloaden. Waarom kunt u Twitter-GIF’s niet als afbeeldingsbestand op uw computer of smartphone opslaan zoals u een GIF op een andere website zou doen? Het antwoord lijkt in eerste instantie misschien niet voor de hand liggend, maar niet alle niet-stilstaande beeldmedia kunnen op Twitter worden gedownload.

READ  Quell haalt $ 3 miljoen op om thuisfitness in een spel te veranderen - TechCrunch

Hoe GIF’s op Twitter op te slaan met iPhone

Voor degenen die een iPhone hebben, is GIFwrapped een app waarmee je GIF’s op Twitter kunt opslaan. Het is gratis, hoewel er een optie is om tegen betaling te upgraden – het zal in-app-advertenties uitschakelen en je wat extra aanpassingsopties geven.

Nadat je de GIF hebt gedownload, kun je deze als volgt gebruiken:

 • Ga naar de Twitter GIF die je wilt opslaan.
 • Klik op de pijl-omlaag in de rechterbovenhoek van de Tweet.
 • Selecteer ‘Tweet delen via’ en klik vervolgens op ‘Kopieer link naar Tweet’.
 • Open de GIF en ga indien nodig naar het tabblad Zoeken.
 • Plak de Tweet-URL in de zoekbalk en klik op “Zoeken”.
 • Sla de GIF op die in uw bibliotheek of uw foto’s wordt weergegeven door op het pictogram te klikken dat eruitziet als een pijl die uit een vak komt linksonder in het scherm en ‘Afbeelding delen’ te selecteren. Druk vervolgens op “Afbeelding opslaan”.

Een Twitter-GIF opslaan met een Android-telefoon

Nadat je het op je Android-apparaat hebt geïnstalleerd, kun je Twitter GIF’s als volgt opslaan:

 • Navigeer naar de Tweet met de GIF die je wilt opslaan.
 • Klik op de deelknop (het ziet eruit als drie verbonden stippen).
 • Selecteer “Tweet2gif”.
 • Klik op GIF downloaden.

Hoe GIF’s op de desktopversie van Twitter op te slaan

Voor degenen die desktop gebruiken, is EZGif een krachtige optie om GIF’s van Twitter op te slaan. Hier is hoe het te gebruiken:

 • Kopieer de URL van de Tweet met de GIF die je wilt downloaden.
 • Ga naar EZGif GIF Optimizer.
 • Plak de Tweet-URL in het tekstvak onder “Of plak de afbeeldings-URL:”
 • Klik op “Downloaden!”
 • Je ziet de GIF bovenaan het scherm en vanaf daar heb je ook de kans om deze te bewerken. U kunt bijvoorbeeld de begin- en eindtijd van de GIF wijzigen.
 • Scroll naar beneden naar de onderkant van het scherm en selecteer “Convert to GIF!”
 • Scroll weer naar beneden – je ziet nog een vak met een GIF; Als u tevreden bent, klikt u op Opslaan (in de rechterhoek van het nieuwe gedeelte op uw scherm).
READ  Juneteenth Day 2022 Afbeeldingen en HD-achtergronden Gratis download online: Wish Happy Juneteenth met berichten, citaten en groeten

Laatste woorden: GIF’s downloaden van Twitter op elk apparaat

Ik hoop dat je dit artikel begrijpt Hoe GIF’s van Twitter op elk apparaat te downloadenAls uw antwoord nee is, kunt u alles vragen via het gedeelte van het communicatieforum dat verband houdt met dit artikel. En als je antwoord ja is, deel dit artikel dan met je familie en vrienden.

Written By
More from Eda Greene
NIFT GAT 2022-antwoordsleutel, hier leest u hoe u kunt downloaden en bezwaar kunt maken
NIFT 2022 GAT-antwoordsleutel: de antwoordsleutels voor de General Aptitude Test (GAT) zijn...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *