11 wedstrijden die je moet spelen nadat je ‘Elden Ring’ hebt verslagen

dodelijke granaat Het is een ander opmerkelijk Soulslike-spel dat zich weet te onderscheiden van zijn leeftijdsgenoten, dankzij de unieke gameplay-mechanica en geweldige art direction.

In tegenstelling tot de levendige en eenvoudige kunststijl van asgrauwEn de dodelijke granaat Komt overeen met FromSoftware’s gevoel voor donkere, eigenzinnige verbeeldingskracht en ingewikkelde detaillering. dodelijke granaat Het speelt zich af in een sombere wereld van moerassen, kerkers en buitenaardse ruïnes. Brutaal krachtige vijanden en gigantische monsters besluipen het land en bewaken geheimen, snelkoppelingen en speciale items. En natuurlijk is er veel kennis die bij elkaar kan worden gebracht. Kortom, het is de droom van elke Souls-fan (nachtmerrie?).

dodelijke granaat Het bevat ook nieuwe interacties rond de getemperde, methodische gevechten en karaktervorming die de games definiëren waaruit het is geïnspireerd. In plaats van je eigen unieke personage te creëren, bewonen spelers “schelpen” van gevallen helden, die je langzaam ontgrendelt gedurende het spel. Elk projectiel kan zijn eigen wapens, statistieken en bewegingscombinaties uitrusten, maar ze hebben allemaal een speciale “versterkende” vaardigheid, die de speler op zijn plaats bevriest terwijl ze voor een korte periode volledig immuun worden voor alle inkomende aanvallen. Deze kleine toevoeging geeft sterfelijke schelp Anders zijn standaard Soulslike-gevechten strategischer in diepte.

Verkrijgbaar bij: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox-serie X/S.

READ  WBBL | 07: Alle 59 wedstrijden op televisie worden voor het eerst uitgezonden
More from Madison Garrett
SNK .’s nieuwe Fatal Fury / Garou-vechtgame komt
afbeelding: SNK Tijdens de EVO 2022 vieringen in het weekend Uitgever SNK...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *