‘Glee’-ster Heather Morris rouwt om de familie van Naya Rivera aan het Piru-meer

‘Glee’-ster Heather Morris rouwt om de familie van Naya Rivera aan het Piru-meer

‘Glee’-actrice Heather Morris werd gezien terwijl ze hand in hand hield met de familie van co-ster Naya Rivera in een emotionele scène aan het meer in Zuid-Californië, waar haar lichaam maandag werd hersteld, volgens rapporten.

Morris, die Rivera’s liefdesbelang speelde in de Fox-serie, was een van de vrienden die zich bij een aantal familieleden van de actrice bij Lake Piru voegde, meldde de Daily Mail.

De groep werd gevangen genomen, hand in hand naar de oever van het meer, ongeveer 56 mijl ten noordwesten van Los Angeles, en troostte elkaar vervolgens met knuffels, nieuwszender KABC gemeld.

Het is onduidelijk of er nog andere castleden aanwezig waren.

De hartverscheurende scène kwam toen de autoriteiten aankondigden dat een lichaam was teruggevonden dat drijvend was in het noordoostelijke deel van het meer, waar Rivera voor het laatst werd gezien, meldde de uitlaat.

Het lichaam werd bevestigd als Rivera, die woensdag vermist werd tijdens een boottocht met haar 4-jarige zoon, Josey, wetshandhavingsbronnen vertelden TMZ.

De autoriteiten zeiden dat Rivera vermoedelijk dood was nadat ze onder het oppervlak van het meer was verdwenen, wat leidde tot een zesdaagse zoektocht om haar lichaam te vinden.

Glee Cast
KABC

Morris smeekte de autoriteiten op sociale media om zondag mee te gaan zoeken met een “kleine groep vrienden” en zei dat ze zich “hulpeloos” voelde te midden van haar verdwijning.

“Ik begrijp dat uw team ALLES doet wat in hun vermogen ligt, maar we voelen ons hulpeloos, machteloos en willen op welke manier dan ook helpen”, zegt Morris schreef naar het Sheriff’s Office van Ventura County op Twitter.

READ  OCA heeft er alle vertrouwen in dat de Asian Games in september zullen doorgaan: officieel

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *