Glitches kunnen uiteindelijk epileptische aanvallen veroorzaken, patch snel

Sonic Colors Ultimate-schermafbeelding

schermafbeelding: Sega

Sonic kleuren: Ultiem Nog niet officieel uit, maar like VGC RapportenEn Sega Heb al een adresadres met fouten ingevuld Er staat dat het bestaat. Terwijl de volledige game morgen uitkomt, pre-order jes erin geslaagd om de wedstrijd afgelopen vrijdag te krijgen, en blijkbaar Nooit een goede tijd gehad in een opnieuw ontworpen Wii. Zo erg zelfs dat de officiële social media manager van de blauwe egel de branden probeert te blussen.

“Hallo allemaal!” Katie Cherzhanovsky begroette haar volgers dit weekend. ging op dezelfde manier verder enthousiaste toonWe waarderen al uw feedback op Sonic kleuren: Ultiem, De teams luisteren en evalueren de volgende correctie. Bedankt allemaal voor jullie geduld terwijl we ons hierin verdiepen! “

Aangezien het echter 2021 is en alles slecht is, is het niet zo eenvoudig. als Chrzanowski zegt verder dat niet alle bugrapporten en video’s… helemaal waar zijn. Een paar van hen lijken te zijn gebaseerd op mensen die een “nep”-versie van het spel spelen, d.w.z. niet op officiële Nintendo-hardware. “Proberen legitieme bugs te achterhalen, kan het kwaliteitsborgingsproces echt vertragen”, vervolgde Sonic’s PA, nadat hij had opgemerkt dat geëmuleerde (gepirateerde) versies van de game die zijn uitgebracht nauwelijks echt onder Sega’s jurisdictie vallen om bugs te repareren.

maar, ginder zijn Bugs en storingenVeel van de aan de orde gestelde problemen zijn reëel. Dit wordt bewezen door GameXplain, die een video heeft gemaakt van de bugs die ze tegenkwamen tijdens het spelen op een echte fysieke sleutel:

De andere verkooppunten bevestigd bugs, inclusief Nintendo World-rapport, die heeft gelinkt (en gereproduceerd) deze videoEn Ik zou het niet opnemen vanwege het potentieel voor de inhoud ervan om aanvallen te veroorzaken. Dat is, nou ja, niet geweldig voor Sega.

De game wordt morgen uitgebracht op Xbox One, PS4, pc en Switch, dus hoewel de aanval-opwekkende bugs wat jigery-pokery lijken te vereisen om ze te veroorzaken,psy wil misschien pauzeren totdat de patch is uitgerold.

READ  UP Gangster die de politie in een hinderlaag lokte, 'gezien' in het Haryana Hotel, politie-lancering
More from Madison Garrett

De Nederlandse vlag als gezicht van de Apple Watch: download hem hier

Zomer 2021 wordt een drukke sportzomer met onder meer het EK voetbal...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *