Naraka Bladepoint: platforms, releasedatums, hoe te downloaden

Naraka: Bladepoint is de nieuwste game die deel uitmaakt van het steeds groter wordende Battle Royale-genre, dus ontdek hoe je betrokken kunt raken bij alle actie van de melee.

Naraka: Bladepoint A Battle Royale-game voor 60 spelers die zich richt op melee-gevechten, waardoor spelers een unieke manier hebben om hun macht over hun vijanden te projecteren. Hoewel het begin augustus werd gelanceerd, is Naraka ongelooflijk populair gebleken onder fans van vechtgames. Hoewel Apex Legends, Fortnite en Warzone misschien nog steeds voorop lopen, is Naraka een van de meest unieke Battle Royale-ervaringen in zijn soort.

Met een uitgebreide karakterselectie, een dodelijk arsenaal aan wapens en een ongelooflijk mooie kaart – Titel 24 Entertainment is een BR die je wilt proberen. Of je je nu afvraagt ​​of Naraka: Bladepoint gratis te spelen is of gewoon wilt weten op welke platforms je momenteel zit, onze handige gids geeft je alle informatie die je nodig hebt.


Inhoud


Is Naraka: Bladepoint gratis om te spelen?

24 amusement

Naraka: Bladepoint schudt het Battle Royale-genre door elkaar.

Op het moment van schrijven is Naraka: Bladepoint niet gratis om te spelen. Sterker nog, degenen die in het spel willen duiken, moeten betalen $ 19,99 / £ 17,99.

Hoewel de meeste Battle Royale-games gratis zijn, heeft 24 Entertainment besloten om degenen die hun vechtpartijen met 60 spelers willen aangaan, in rekening te brengen.

Het is momenteel niet bekend of 24 Entertainment van Naraka in de toekomst een gratis game zal maken, maar voor nu moeten spelers een exemplaar aanschaffen.

Naraka: Bladepoint komt naar de console?

READ  China vraagt ​​om downloads van Didi-app op te schorten vanwege datalek

Terwijl Naraka: Bladepoint op 12 augustus 2021 wordt uitgebracht voor pc, zullen veel console-eigenaren zich afvragen wanneer de game wordt uitgebracht voor PS5- en Xbox-serie consoles.

Hoewel de Xbox-beelden nog niet zijn onthuld, heeft IGN laten zien dat de game op PS5 draait. Dit is zeker goed nieuws voor Sony-fans.

De getoonde gameplay toont de tutorial-sectie van Naraka: Bladepoint, waardoor fans een korte blik werpen op wat ze kunnen verwachten wanneer Naraka op het systeem wordt gelanceerd.

Hoe Naraka: Bladepoint te downloaden

Als je Naraka: Bladepoint wilt downloaden, ga dan naar de stoom- of episch Bewaar en maak een account aan. Zodra je een account hebt aangemaakt op een van beide platforms, koop je de game en begin je hem te downloaden.

We zullen dit artikel updaten zodra we meer details hebben over de officiële Naraka: Bladepoint console-release, dus zorg ervoor dat je deze pagina opnieuw bezoekt voor meer aankondigingen!

Written By
More from Eda Greene

Sonic Dash overschrijdt 500 miljoen downloadmarkeringen

een Sega Vrijdag (17) heeft aangekondigd dat de mobiele game sonisch streepje...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *