Godot Engine komt naar de Epic Games Store, waardoor het gemakkelijk te downloaden is

De Godot-engine is gearriveerd in de Epic Games Store (EGS), waardoor het voor gebruikers gemakkelijk is om deze te downloaden en up-to-date te houden op hun systeem. Godot is een lichtgewicht tool waarmee je aan de slag kunt met het ontwikkelen van 2D- en 3D-games met behulp van verschillende programmeertalen, waaronder GDScript, C++ en C#. De versie van Godot op EGS is dezelfde als de open source-versie die beschikbaar is op andere platforms.

Als je een beter idee wilt krijgen van de Godot-engine, bekijk dan de onderstaande video die het in slechts 100 seconden demonstreert:

Godot Engine kan worden gedownload op Android, Linux, macOS en Windows, en er is ook een Web Editor-versie. Het kan ook worden gedownload op digitale distributieplatforms zoals Itch.io, Steam en nu de Epic Games Store. Een nadeel van het downloaden van de tool van deze digitale distributieplatforms is dat het geen .NET/C#-ondersteuning bevat – als je dat wilt, moet je de software rechtstreeks van de Godot-website downloaden.

In een verklaring over de lancering van de Godot-motor bij EGS zei het team achter het project:

“We zijn verheugd om onze vriendschap met Epic Games voort te zetten en het naar de Epic Games Store te brengen. We geloven dat dit nieuwe kansen voor groei en ontwikkeling zal bieden voor Godot en zijn gemeenschap.”

Als je geïnteresseerd bent in het proberen van de Godot-engine, is dit de beste plek om te beginnen Judo documenten die je zal proberen te leren hoe je games kunt ontwikkelen met behulp van de software. Als je besluit om het te leren gebruiken, wees dan geduldig, want er zal veel te leren zijn!

READ  Heathrow en Gatwick: hoe u uw Covid-paspoort downloadt in de NHS-app
Written By
More from Eda Greene
Download “Find A Way” van AprilFoolChild en Trigo Fare
De download van deze week is afkomstig van AprilFoolChild en Trigo Fare....
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *