Hoe Fortnite te downloaden

Fortnite-single PC-game van Epic Games. In dit spel moeten jij en de andere spelers in een door zombies geteisterde wereld zoeken naar verschillende items die nodig zijn om te overleven. Je streeft naar de winnaarstafel door materialen te verzamelen om je kasteel te bouwen en sterker en sterker te worden. De game is gratis te downloaden voor iOS-gebruikers, Android-gebruikers en Windows-gebruikers. De game is ook te spelen op pc, Xbox en PlayStation.

Nintendo-schakelaar

Je kunt het gratis spel Fortnite downloaden op je Nintendo Switch. Volg deze instructies om aan de slag te gaan:

  1. Klik op je Nintendo Switch-startscherm en klik vervolgens op je account. Op de Account-pagina vindt u alle persoonlijke informatie, zoals uw e-mailadres en wachtwoord.
  2. Ga naar games > Fortnite en klik op de knopFortnite downloaden. U ontvangt een bericht met de volgende tekst:Kies de spelmodus en selecteer uw gebruikersnaam. “
  3. Klik in het bericht dat je hebt ontvangen opPatronen van spelenDruk dan op de knopSelecteer gebruikers. Er verschijnt een lijst met alle Nintendo Switch-gebruikers met een console of computer die is verbonden met internet.Druk vervolgens op de knopVoeg een gebruiker toeom contact op te nemen met die persoon (of als deze niet langer actief is in Fortnite).

Video: HOE FORTNITE OP PC TE DOWNLOADEN (GEMAKKELIJKE MANIER)

READ  De Android-beveiligingsupdate van december 2021 kan nu worden gedownload
More from Madison Garrett
Natuur vandaag | Rapporteren over vogels met gekleurde ringen geeft inzicht in hun levensgeschiedenis
Je hebt het waarschijnlijk al eerder gezien: kleurrijke plastic ringen om vogelpoten....
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *