GoldenEye Xbox 360 remaster is opgeschort door Nintendo, zeggen de ontwikkelaars

Het was tenslotte geen kwestie van rechten.

Geannuleerd Gouden Oog De onlangs gelekte Xbox 360-remaster naar YouTube (en naar torrents) is stopgezet door Nintendo en niet vanwege een claimprobleem met de IP-licentiehouder, hebben twee van zijn ontwikkelaars bevestigd.

Praten met VGC (Die ook foto’s van dit bericht heeft verstrekt), zeiden joint venture-leider Mark Edmonds en Chris Tilston dat de beslissing om de titel op te schorten door Nintendo, de uitgever van het origineel, was genomen. Gouden Oog De release van de N64.

Nintendo nam contact op met Microsoft via onze contactpersoon daar [producer Ken Lobb]Tilston legde de start van het project in detail uit en zei: “We hebben al veel games gespeeld.

“Iedereen wilde het. Voor Activision was geld gratis, voor Microsoft zagen ze het als een manier om een ​​grote hit te worden op Xbox Live Arcade, terwijl er voorheen geen miljoen verkopers waren. We waren niet bekend met de details, we vond dat Nintendo moest doen wat je maar wilt. Ze dachten waarschijnlijk dat we een regelrechte uitlaatklep aan onze kant zouden maken. “

Tillston zei verder dat zijn “begrip” was dat Nintendo uiteindelijk het project trok, in plaats van James Bond 007 De rechthebbende is Eon of zelfs Activision.

Hij zei: “Van onze kant hoorden we net dat een van de groepen het niet meer wilde doen – of niet gelukkig waren omdat de game waarvan ze dachten dat die op hun platform was ontstaan, naar Xbox verhuisde.” Als je het vanuit een puur mechanisch oogpunt bekijkt, heeft Nintendo oorspronkelijk voor het spel betaald voor zijn platform – het zou niet bestaan ​​zonder het.

READ  Alles wat u moet weten: technologienieuws, Firstpost

“Maar we dachten dat iedereen het goed vond, anders waren we er niet op gesprongen. Nou, ik denk dat we heel snel in het vliegtuig waren gesprongen – we begonnen er heel snel mee en veel mensen waren aan het duiken voordat ze werden verspreid. in andere teams. We zijn daarmee begonnen voordat we ermee instemden, maar na twee maanden waren we ervan overtuigd dat iedereen er klaar voor was en dat we alle steun hadden. “

Schenk er een voor de geweldige Xbox Live Arcade-titel die had kunnen zijn.

Written By
More from Vanessa Hale

Cross-play in Apex Legends op pc, Xbox en PlayStation

Schermopname via PlayApex Apex Legends Het introduceerde platformonafhankelijke gameplay in oktober 2020,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *