Je zou een Ford F-150 Raptor moeten landen met acht indrukwekkende sprongen en ver gaan

Ja, een vrachtwagenVrachtwagens zijn goed!

Ford F-150 Raptor Een favoriet voor offroad-rijders die hun pick-up de maximale transmissie willen geven. Vrachtwagens waren echter niet altijd in staat om de mega jumps-missie in zendtijd te maken. Als die coole sprong iets te doen is, is de nieuwe Raptor precies goed.

Toen de eerste generatie Raptor werd gelanceerd, stelden veel eigenaren hen bloot aan het soort extreme offroad-truck dat meestal een off-road racetruck is. Helaas beginnen deze Raptor-eigenaren te experimenteren Gebogen frames Airbags. Een van de Raptors wordt vernietigd in een beruchte virale video terwijl hij een sprong maakt in Rednecks met off-road Paychecks.

Welnu, de nieuwe Raptor lijkt rekening te houden met een aantal springgedragingen waarbij iemand naar verluidt acht keer sprong tijdens het filmen van een commercial.

In een nu verwijderde video die door 395Jeep op Instagram is gepost, kan worden gezien dat wat een nieuwe F-150 Raptor lijkt te zijn, wat gigantische lucht krijgt. De tekst van de originele opmerking is als volgt:

Ik heb twee weken geleden aan deze commercial gewerkt voor de nieuwe Raptor die vandaag is uitgebracht. Dit was een van de acht sprongen die Stoke Raptor wegnam.

De video is opnieuw geüpload door meerdere Raptor-accounts.

ik hou van Springende auto’s En vrachtwagens wanneer ik de kans krijg, maar de landingen zijn zelden leuk voor een voertuig dat die dag door The Short Straw wordt gelanceerd. Als de video klopt, dan is de nieuwe Raptor absoluut een zeer krachtige truck. De tijd die nodig is om uit te zenden is zo enorm dat het opstijgt als een vliegtuig. Ik hou ook van hoe de cameratruck er ook uitziet als een Raptor.

Het verbaast me niet dat de originele video is verwijderd. Je ziet meestal niet wat er achter de schermen gebeurt in een commercial, tenzij de productie wil dat je het ziet. Het ziet er echter behoorlijk legitiem uit. Bekijk de sprong in de onthullende video van de nieuwe truck.

Ik nam contact op met Ford en deze Instagram-accounts voor meer informatie. Geen originele poster gepost, zorg ervoor dat u alleen opnieuw plaatst dat dit niet de originele poster is.

Ik zal dit updaten als ik iets over Ford hoor.

READ  Fujifilm onthult middenformaat GFX100S: 102 MP, 5-assige IBIS, $ 6.000
Written By
More from Lesley Curry

Twitter Shelves Threaded Antwoorden en Prototype-app

Foto: Denis Charlet (Getty-afbeeldingen) Twitter schort zijn functie voor antwoorden met threads...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *