Golf Club Wasteland bereidt zich voor om in augustus glorie te bereiken op Xbox, PlayStation, Switch en pc

Wanneer de mensheid volledig is weggevaagd en de aarde wordt achtergelaten als een speeltuin voor de rijken, zit er maar één ding op: alles in een golfbaan veranderen, zoals bij de opkomende Golf Club Wasteland.

Uitgebracht op Xbox One, PS4, Nintendo Switch en pc in augustus 2021 – met volledige speelbaarheid op Xbox Series X | S Also – Golf Club Wasteland is een post-apocalyptisch avonturengolfspel waarin spelers proberen de gieren te verslaan tussen de wrakken van de mensheid.

We hebben likes Golfen met je vrienden Het biedt al een geweldige speelervaring in minigolfstijl op console en pc, maar zeer binnenkort zal Golf Club Wasteland zich klaarmaken om mee te doen. eruit gegooid dankzij een combinatie van onnoemelijke verhalen En Demagog Studio, dit brengt ons naar de toekomst en naar het land waar 99% van het menselijk leven is weggevaagd. In feite is het enige dat overblijft van de mensheid degenen die oorspronkelijk naar Mars vluchtten, voordat ze terugkeerden naar onze grote planeet voor een paar rondjes golf.

Omdat elke hole zijn eigen verhaal en puzzel biedt, moet je bepalen wat er is gebeurd, terwijl je geniet van een ontspannen rit. Het is de verhaalmodus die deze items zal bevatten, maar de Challenge-modus zal ook beschikbaar zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een op vaardigheden gebaseerde test en puzzels. De gemakkelijk te begrijpen bedieningselementen moeten golfenthousiastelingen en niet-golfers in staat stellen om controle te krijgen over wat er nodig is, dus als je al eerder bent afgeschrikt door het hele golfspel PGA Tour 2K21, maar zou je graag een ronde of twee omhoog werken, dan is Golf Club Wasteland misschien iets voor jou.

READ  De beste game-deals van vandaag: Zelda Breath of the Wild $ 40, Xbox Super Saver-uitverkoop en meer

De belangrijkste kenmerken zijn onder meer:

  • Avontuurlijk golfen in stedelijke woestenijen Rijke mensen zijn naar Mars gevlucht, maar gaan terug naar de woestenij voor een rondje golf. Elk gat in de woestenij biedt zijn eigen verhaaltje en mogelijke puzzel om de perfecte foto te maken. Speel door brute ruïnes, vervallen winkelcentra en verlaten musea, terwijl neonreclames en aangrijpende graffiti de actualiteit, de cultuur van Silicon Valley en de mensheid beïnvloeden.
  • Drie verhalen maken een gat (w) – Verzamel het volledige verhaal over hoe de mensheid door drie verschillende bronnen viel. Details uit het verhaal van een solo-golfer, die op mysterieuze wijze terugkeert naar de aarde in een recent spel. Radio Nostalgia From Mars geeft een kijkje in het leven van degenen die zijn ontsnapt, en de roman “Een geheime toeschouwer” houdt je van een afstand in de gaten.
  • 1% doodde de radioster – Om vergezeld te gaan van een doelbewust gecomponeerde soundtrack en persoonlijke verhalen die worden uitgezonden Radionostalgie van Mars. Het station bedient de burgers van Mars, die nostalgisch zijn voor de aarde terwijl ze naar muziek uit de jaren 1920 luisteren, en verbinding maken om hun herinneringen aan de planeet te delen. Een soepele audio-radiospeler zorgt ervoor dat de show blijft stromen met updates en aankondigingen die duiden op niet-magisch leven op Mars.
  • Handschoen passen Drie verschillende modi zorgen ervoor dat elke golfer iets van zijn gading kan vinden. Gewone spelers kunnen zich alleen concentreren op het verhaal en een ontspannen rondje golf in de verhaalmodus. Degenen die op zoek zijn naar een extra uitdaging, kunnen elk gat gelijk slaan door vaardigheden te gebruiken en puzzels op te lossen via de uitdagingsmodus. Terwijl totale pro’s Iron Mode kunnen proberen, is er bijna geen ruimte voor fouten. Gemakkelijk te begrijpen bedieningselementen en een eenvoudige gebruikersinterface ondersteunen het hele spel, zodat iedereen het gemakkelijk in zijn eigen tempo kan oppakken en spelen.
  • Dit is een bewaker – Elke editie van de game bevat de officiële digitale soundtrack van de Wasteland Golf Club en een grafisch boek van de art-roman die het achtergrondverhaal van de eenzame golfer Charlie uitbreidt in een verbluffend visueel formaat.
READ  Mafia Definitive Edition PS4, Xbox One recensie - Pacino of Pasquale? | Gamen | Vermaak

We zullen je er zeker aan herinneren wanneer Golf Club Wasteland wordt gelanceerd op Xbox One en Xbox Series X | S, PS4, Nintendo Switch en pc. Kijk voor nu even naar de promo-trailer en houd Steam in de gaten – het is daar waar de speelbare demo binnenkort zou moeten arriveren.

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox-app verwijderen in Windows 10

In Windows 10 werden veel functies geïntroduceerd, van Cortana tot de herintroductie...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *