Bekijk Battlefield hier om 11 uur ET

EA en DICE zijn klaar om te leveren Volgende Battlefield-game Na drie jaar wachten. De twee streamen een enorme onthulling van hun volgende shooter, en je kunt deze hier en op YouTube bekijken Kanaal Vanaf 11 uur ET. Er zijn beloften van een trailerpremière direct na het live-evenement, dus je wilt doorgaan als je van plan bent alles op te nemen.

Er waren enkele aanwijzingen over wat te verwachten. De teasers tot nu toe hebben gesuggereerd dat het nieuwe Battlefield na opeenvolgende historische titels zal terugkeren naar de huidige of nabije toekomstige omgeving. EA vertelde investeerders ook dat het komende Battlefield precies dat zal doen Het werkt op de nieuwste generatie consoles, hoewel het ontwikkelingswerk zich heeft gericht op: PlayStation 5 En de Xbox-serie X/zo. Deze game zou dan ook een technische show moeten zijn, ook al maakt het niet volledig gebruik van de nieuwere hardware.

Bijwerken: Het aftellen van EA heeft weer een aftelling geactiveerd die nu richting 11 uur ‘s ochtends wijst. We hebben dit bericht bijgewerkt om de wijziging weer te geven.

Alle producten die door Engadget worden aanbevolen, worden met de hand uitgekozen door onze redactie, onafhankelijk van het moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

READ  Onafhankelijke PlayStation-games: alles onthuld en aankondigingen vandaag
Written By
More from Lesley Curry

Nee, de nieuwe iMac is niet lelijk. Het ontwerp en de kleuren zijn hetzelfde als dat van de frisse lucht

De Evenement Het was een van de meest opwindende productlanceringen van elk...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *