Google Authenticator-app bereikt 100 miljoen downloads uit Play Store

Bij het beveiligen van uw online accounts is tweefactorauthenticatie (2FA) een gemakkelijke manier om een ​​extra beveiligingslaag toe te voegen. Er zijn verschillende opties beschikbaar om te downloaden, waaronder de Google Authenticator-app.

Effectief, de Google Authenticator-app Genereert eenmalige tokens op basis van tijd gekoppeld aan websites of accounts. De kleine timer geeft aan hoe lang je nog hebt om de sleutel in te voeren voordat deze verloopt, anders wordt er een nieuwe code gegenereerd. Dit voorkomt diefstal van een enkele veelzijdige sleutel en is waarschijnlijk meer dan genoeg voor veel mensen die een extra beveiligingslaag willen toevoegen aan uw online accounts.

Het initiële installatieproces is afhankelijk van een eenvoudige QR-code of sleutel, en hoewel uw Google-account nu standaard door uw telefoon is beveiligd, om meer dan één service te beheren, is Google Authenticator nog steeds een geweldige gratis optie ondanks het handmatige installatieproces.

Zoals ik het zag Android-politieDe Google Authenticator-app heeft nu de grens van 100 miljoen downloads overschreden Play Store. Een klein ongemak is dat u accounts moet overzetten of exporteren naar een nieuw apparaat wanneer u overschakelt. Als uw telefoon echter verloren of kapot is, moet u er helaas voor zorgen dat de synchronisatie op verschillende apparaten wordt uitgevoerd.

Het is echter een eenvoudige app die heel weinig anders biedt dan een donker thema, maar in staat is om zelfs zonder mobiele of dataverbinding beveiligde codes te genereren. Als zodanig zijn er maar weinig updates geweest en is de functieset zeer beperkt.

Meer in de Play Store:

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

READ  The Matrix Awakening: Unreal Engine 5-ervaring beschikbaar; Hoe te downloaden

Written By
More from Eda Greene
Telegram-downloads op Google Play overschrijden 1 miljard
Telegram, een platformonafhankelijke berichtensoftware voor smartphones en computers, heeft de mijlpaal van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *