Google brengt de Google Maps-functie terug waar iedereen van hield

Google heeft eerder deze week verschillende nieuwe functies voor Google Maps aangekondigd, maar het blijkt dat er meer komt naar ‘s werelds # 1 navigatie-app.

Tenminste op Android, sinds de zoekgigant in Mountain View besloot om een ​​Google Maps-functie terug te brengen die ik een paar jaar geleden heb verwijderd en waar mensen sindsdien op staan ​​terug te komen.

Het is het kompas, een tool die oorspronkelijk beschikbaar was in Google Maps, maar uiteindelijk in 2019 door het moederbedrijf werd verwijderd. Het gebeurde echter alleen op Android, aangezien iPhone-gebruikers nog steeds een kompas kregen.

Google beweerde dat het had besloten het kompas uit Google Maps op Android te halen omdat het het navigatiescherm wilde opschonen, hoewel een dergelijke uitleg zinloos is gezien de voortdurende introductie van de functie op de iPhone.

In de aankondiging van deze week kondigde Google aan dat het kompas zal terugkeren naar Android na opmerkingen van de community.

Ik wilde het en we hoorden het! We zijn verheugd de terugkeer van Compass naar Maps voor Android aan te kondigen. Compass is begin 2019 verwijderd uit Maps voor Android in een poging het navigatiescherm op te schonen, maar dankzij enorme ondersteuning is het terug!Google Community Manager aangekondigd in prof Mail

Het kompas keert pas terug in Google Maps wanneer u de app op uw Android-apparaat start, omdat u eerst naar een specifieke locatie moet navigeren voordat u het kunt zien. Dus in theorie hoef je alleen maar te beginnen met navigeren door Google Maps op Android, dan zou het kompas er weer moeten zijn.

READ  Donkey Kong-kunstenaar Kevin Baylis trok oude karakterschetsen voor show en tell

U moet ten minste versie 10.62 van Google Maps gebruiken om het kompas te herstellen, en degenen met een iPhone kunnen de app natuurlijk blijven gebruiken zoals voorheen, omdat er geen verandering plaatsvindt op hun apparaat.

Written By
More from Lesley Curry

Google Assistant krijgt aangepaste snelkoppelingen voor directe interactie met Android-apps van derden

Google Assistant krijgt veel meer geïntegreerd met apps van derden op Android-telefoons....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *