Outriders, NieR Replicant, Portal Reloaded

Deze maand komen er meer computerspellen aan. Inclusief pc-game-releases in april 2021 Outriders, Oddworld: Soulstorm, NieR ReplicantEn Herladen poort, En meer. We zullen ook zien dat enkele oude games een comeback maken met een glimmende nieuwe laag. wij hebben Total War: Rome Remastered, Shadow Man Remastered, En SaGa Frontier Remastered

NB: Bekijk ons ​​artikel van maart 2021 om te zien of je de afgelopen maand een game hebt gemist. Voor alle andere inhoud die dit jaar is verwijderd, en die in 2022 en daarna, bekijk je onze volledige lijst met releasedatums voor pc-games.

PC-game-releases in april 2021: NieR Replicant, Outriders, Oddworld: Soulstorm, Total War: Rome Remastered, En meer

Outriders (Mensen kunnen vliegen): 1 april

Een verwoeste wereld verwelkomt je Outriders, Loot shooter waar je angstaanjagende vijanden tegenkomt. Outriders Samenwerking is toegestaan ​​voor maximaal drie spelers in een team. Vervolgens duik je dieper in de functies en mechanica van het spel, zoals de vier klassen, vaardigheidsbomen en aangepaste uitrusting.

Bezoek de site

Oddworld: Soulstorm (Oddworld Inhabitants, Inc.): 6 april

Abe keert terug in dit avonturenspel waarin je knutselt, mijnt en sluipt.

Bezoek de site

Ontbrekende woorden: buiten de pagina (Sketchbook-spellen): 6 april

Laat je fantasie de vrije loop terwijl je de woorden op de dagboekpagina’s gebruikt om het onbekende te verkennen.

Bezoek de site

Gezellige Grove (Spry Fox): 8 april

Je kampeert op een spookachtig eiland, terwijl je verschillende geheimen ontdekt, handige gereedschappen maakt en verdwaalde zielen vooruit helpt.

Bezoek de site

Legend of Heroes: Cold Steel Paths IV (Nihon Falcom): 9 april

Het laatste hoofdstuk van de JRPG-saga.

READ  De bibliotheek van Bethesda komt naar de Xbox Game Pass op console en pc

Bezoek de site

SaGa Frontier Remastered (Square Enix): 15 april

Beleef de reis van acht in elkaar grijpende karakters opnieuw. het origineel SaGa Frontier Het werd uitgebracht in 1998. SaGa Frontier Remastered, Ondertussen heeft het een aantal verfijnde sprites, volledig HD-graphics en zelfs een versnellingsmodus.

Bezoek de site

Geremasterde schaduwman (Nightdive Studios): 15 april

Oorspronkelijk uitgebracht in 1999, schaduw man Het vertelt het verhaal van een voodoo-krijger die de levende wereld wil beschermen. Daarin werd ze bedreigd door duistere geesten en seriemoordenaars. Snel vooruitspoelen naar het heden, en Geremasterde schaduwman Het zal dit verborgen juweeltje naar een nieuwe generatie brengen, samen met ondersteuning voor 4K, HDR en dynamische schaduwen.

Bezoek de site (Opmerking: dit is een heruitgave uit 2013.)

Stellaris: vijanden (Paradox Interactive): 15 april

Stellaris: vijanden Het is een uitbreiding gericht op spionage. Op dezelfde manier kun je ofwel de Guardian of the Galaxy worden (de melkweg naar een crisis leiden) of Danger (zelf de eindspelcrisis worden).

Bezoek de site

Herladen poort (Janice Brinkman): 19 april

Herladen poort Het is een door de community gemaakte mod waarmee je drie verschillende portals kunt gebruiken. De blauwe en oranje poorten zouden oude spelers bekend moeten voorkomen, maar met de groene poort kun je terug in de tijd reizen. Herladen poort Komt uit in april 2021, 10 jaar later Poort 2vrijlating.

Bezoek de site

Masker maker (Innerspace VR): 20 april

In deze VR-titel maak je maskers terwijl je interactie hebt met een groot aantal coole personages.

Bezoek de site

Smelterij (X Plus): 22 april

Smelterij Het is een werkplatform in vintage stijl. Je personage, Eve, zal je door meerdere niveaus leiden terwijl ze naar Adam zoekt.

READ  5 beste pc-games van 2020 die geen grafische kaart nodig hebben - laatste nieuws, laatste nieuws, topnieuws

Bezoek de site

Wij zijn de verzorgers (Heart Shaped Games): 22 april

Verbeter je team, zoektechnieken en beheers meer dan 20 in-game categorieën. Wij zijn de verzorgers Combineert grootse strategie en turn-based gevechtsmechanica.

Bezoek de site

Ghost: Oblivion – the Afterlife (Fast Travel Games): 22 april

Ghost: Oblivion – the Afterlife Het is een VR-horrorspel dat zich afspeelt Wereld van duisternis Universum. Je personage is een geest geworden en het is aan jou om je recent ontdekte bovennatuurlijke krachten te gebruiken om dodelijke monsters en geesten te verslaan.

Bezoek de site

Symmetrisch juk (Toylogic Inc. / Square Enix): 23 april

het spel Ontkent Het werd oorspronkelijk uitgebracht voor Xbox 360 en PlayStation 3 in 2010. Er was echter een alternatieve versie die alleen in Japan werd uitgebracht (ook voor PS3). Heette Symmetrisch juk En er verscheen een jongere hoofdrolspeler. Na het daverende succes van Juk: automatenIn april 2021 zullen we eindelijk een aangepaste versie van deze alternatieve versie voor pc’s zien.

Bezoek de site

Europa Universalis IV: Leviathan (Paradox Interactive): 27 april

De Leviathan Uitbreiding naar Europe Universales IV Het geeft spelers meer opties voor diplomatie en ontwikkeling. Je kunt cadeaus krijgen, ontwikkeling weg van de volgers, en worstelen met de grote jongens terwijl je probeert “lang te spelen”.

Bezoek de site

Total War: Rome Remastered (Creatieve vergadering): 29 april

Hoe ver ga je naar Rome? Nou, het lijkt erop dat de ontwikkelaars hun best doen Total War: Rome Remastered Die werd uitgebracht in 2004. Wat betreft Total War: Rome RemasteredHet zal opscheppen dat het 4K-graphics, ultra-high-definition beeldschermen en HDR ondersteunt. De Alexander En Barbaarse invasie DLC’s zullen ook worden opgenomen, evenals een toenemend aantal facties (degenen die in het verleden ontgrendeld en niet-speelbaar waren, zullen speelbaar worden). Ten slotte is de handelaar een nieuwe agent die de economische kracht van uw klas kan vergroten.

READ  Deze Lego pc-behuizing uit 2002 kan uw apparaten kapot maken

Bezoek de site

R-Type finale 2 (Granzilla): 30 april

Geef je schip een boost en val je tegenstanders aan in deze horizontaal scrollende shooter. Het is de eerste R type Een spel in meer dan een decennium.

Bezoek de site

Century: Age of Ashes (Playwing LTD): april 2021 (vroege toegang)

Gratis spel waarin je draken kunt besturen en andere spelers kunt betrekken in luchtgevechten. De game zou oorspronkelijk in februari 2021 worden gelanceerd, maar is in plaats daarvan uitgesteld tot april 2021.

Bezoek de site


Wat vind je van de aanbiedingen van april 2021? Zijn er pc-games en content-releases waar je deze maand naar uitkijkt? Laat het ons weten.

NB: Alle releasedata zijn voor Noord-Amerika.

Written By
More from Max Mcgee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *