Google heeft zijn grootste daling van Pixel-functies tot nu toe uitgebracht, inclusief de Pixel Watch

Vandaag is de eerste maandag van de maand, wat betekent dat het tijd is voor Google om zijn maandelijkse software-update voor Pixel-telefoons uit te brengen. Alleen deze keer is speciaal. Dit is in feite de nieuwste Pixel Feature Drop, en niet alleen dat, maar de grootste ooit. Het bevat zelfs een aantal nieuwe dingen voor de onlangs gelanceerde Pixel Watch!

Laten we dan instappen. De Pixel Feature Drop van december wordt geleverd met een Google One VPN zonder extra kosten voor bezitters van een Pixel 7 en Pixel 7 Pro. Een Virtual Private Network (VPN) is ontworpen om ervoor te zorgen dat netwerkverkeer niet aan uw identiteit kan worden gekoppeld, ook niet door Google. Deze service was al gratis beschikbaar voor Google One-leden met Platinum-abonnementen (2 TB en hoger), maar staat nu open voor Pixel 7- en Pixel 7 Pro-bezitters met hun Google One-abonnementsstatus. De VPN werkt echter nog steeds via de Google One-app.

Verderop zijn beveiligings- en privacy-instellingen geconsolideerd in Android-instellingen, en deze nieuwe sectie bevat actiekaarten bovenaan die u op de hoogte stellen van eventuele beveiligingsrisico’s en u eenvoudige stappen geven om dingen te verbeteren.

Vervolgens verbetert Clear Calling op de Pixel 7 en 7 Pro de stem van de andere beller en vermindert het achtergrondgeluid, zodat je ze duidelijk kunt horen, zelfs als ze zich in een rumoerige omgeving bevinden.

Google heeft zijn grootste daling van Pixel-functies tot nu toe uitgebracht, inclusief de Pixel Watch

Pixel Recorder identificeert en labelt nu elke spreker en bevat regeleinden wanneer de spreker verandert, dus wanneer u een interview of vergadering opneemt, wordt elke persoon afzonderlijk genoemd. Het gebeurt allemaal door middel van machine learning, precies tijdens de opname, en als er iets mis is, kun je de luidsprekers een andere naam geven als je dat wilt nadat je klaar bent.

READ  Google sluit zijn iOS- en Android Shopping-apps

Google heeft zijn grootste daling van Pixel-functies tot nu toe uitgebracht, inclusief de Pixel Watch

De Pixel Watch krijgt Fitbit Sleep Profile, zolang je je Fitbit Premium-abonnement activeert (en behoudt). Dit is zes maanden gratis voor nieuwe Pixel Watch-abonnees, maar daarna moet je tien per maand betalen om functies zoals deze te krijgen.

Google heeft zijn grootste daling van Pixel-functies tot nu toe uitgebracht, inclusief de Pixel Watch

Slaapmodus geeft u in één oogopslag een high-definition beeld van uw slaapkwaliteit, rekening houdend met aspecten als duur, consistentie en turbulentie, en presenteert u een dier dat past bij uw slaapstijl. De resultaten worden maandelijks aangepast op basis van uw persoonlijke statistieken. Om dit te laten werken, moet u uw Pixel Watch ten minste 14 dagen per maand tijdens het slapen dragen, zodat u resultaten krijgt op de eerste dag van de volgende maand. Dan kun je die oplader maar beter bij de hand houden.

De Pixel 6 en 6 Pro zijn onderhevig aan hoest- en snurkdetectie, waartoe u toegang hebt via de bedtijdmodus. Er zijn ook nieuwe Pixel-achtergronden beschikbaar en nieuwe tegels voor de Pixel Watch, waaronder Zonsopgang-/Zonsondergang-tegels uit de Weer-app, terwijl je met de Contacten-app nu maximaal vijf contacten uit je favorieten kunt vastzetten, zodat je ze kunt bellen en hun details kunt zien met een kraan. Gewoon.

Google heeft zijn grootste daling van Pixel-functies tot nu toe uitgebracht, inclusief de Pixel Watch

Met een digitale autosleutel kunt u een compatibele auto met uw telefoon vergrendelen, ontgrendelen en starten, en deze kan worden gedeeld met vrienden en familie die toegang tot dat voertuig nodig hebben. Dit werkt momenteel “op Pixel en iPhone”, maar zal binnenkort beschikbaar zijn op “bepaalde Android 12+ telefoons”, belooft Google.

Bovendien krijgt Gboard ook een Franse grammaticacontrole, kan Live Translate teksten in je berichten-apps vertalen in het Arabisch, Farsi, Zweeds, Vietnamees en Deens (op Pixel 6 en hoger), en zoeken op het apparaat is nog krachtiger op Pixel 4a en later is Voice Voice Transcription ook overgezet naar Pixel 4a en latere telefoons.

READ  Genshin Impact krijgt een nieuwe trailer over Arataki Itto

Google plaagt ook dat ruimtelijke audio-ondersteuning in januari komt voor de Pixel 6, 6 Pro, 7 en 7 Pro in combinatie met de Pixel Buds Pro, maar ook met bedrade hoofdtelefoons. Zoals gebruikelijk bij software-updates van Google, kan het dagen, zo niet weken duren voordat de update van december is uitgerold naar alle ondersteunde apparaten, dus maak je geen zorgen als je deze nog niet hebt.

bron

Written By
More from Lesley Curry
Reggie “haat” donkey conga en was bang dat het het DK-merk zou kunnen beschadigen
Bijwerken [Sat 7th May, 2022 12:30 BST]: G4 heeft nu het volledige...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *