Google Home: 5 dingen die u moet vragen over de slimme luidspreker

De nieuwe Nest Audio is de vlaggenschip slimme luidspreker van Google Home en vervangt de originele 2016-versie.

Juan Garzon / CNET

De Google Home Smart Speaker kan je niet overal bij helpen, maar de kans is groot dat hij veel meer kan dan je zou verwachten. De meeste mensen weten dat je ze kunt vragen om muziek af te spelen, de weersvoorspelling te lezen of een timer of alarm in te stellen. Maar hoe zit het met vragen waar u uw autosleutels heeft achtergelaten? Of een bestelling plaatsen bij een koffiebar in de buurt? Ik wed dat je niet wist dat Google Home dat ook kon. Blijf lezen, want er is veel meer waar het vandaan kwam.

In tegenstelling tot Alexa van Amazon hoeft u niets te downloaden of te installeren om functionaliteit toe te voegen aan de Google-startpagina. Er worden voortdurend nieuwe functies toegevoegd achter de schermen, en meestal is alles wat u hoeft te doen om ze te gebruiken slechts een vraag. (‘Hey Google, ik heb bijvoorbeeld een recept voor suikerkoekjes nodig’.) Voor andere trucs, waaronder enkele van deze tips, hoef je alleen een bestaand account aan Google Home te koppelen (wat, zoals je snel zult zien, heel gemakkelijk en snel is) .

Dus houd uw vragen tot het einde, want de kans is groot dat Google Home het ding is dat u zou moeten stellen aan deze 5 dingen die het verrassend kan beantwoorden.

Matte tegels met 2 sleutels

Als u een tegeltracker aan uw sleutels hebt gekoppeld, kunt u deze met uw stem laten overgaan zodra u deze aan Google Home koppelt.

Tegels

Vraag waar zijn de sleutels van uw verloren auto

Er zijn twee manieren om Google Home de sleutels van uw auto te laten vinden, afhankelijk van of u de tegeltracker gebruikt. Als je dat niet doet, zeg dan de volgende keer dat je je sleutels in een la legt of ergens anders dat je normaal niet zou verstoppen: ‘Hé Google, onthoud dat ik mijn sleutels onder de gootsteen heb gelegd [or wherever you put them]. Zeg dan de volgende keer dat je het niet kunt vinden: “Oké, Google, waar heb ik mijn sleutels bewaard” en Google Home zal het je vertellen.

Als je een tegel-tracker aan je sleutelhanger hebt, nog beter. Google kan namens u contact met hen opnemen, zodat u ze kunt vinden.

1. open de Google Home-app, Druk vervolgens op + Log in in de rechterbovenhoek en kies Bereid het apparaat voor, Tik vervolgens op Werkt met Google.

2. Klik op vergrootglas Typ in de rechterbovenhoek “tegels” en klik Tegel logo Dat verschijnt onder de zoekbalk.

3. Log in op Tile zoals u dat in een browser zou doen en volg alle aanwijzingen op het scherm.

Nu kun je ‘Hey’ of ‘Oké, Google belt mijn sleutelhanger’ zeggen. [or whatever you’ve named the Tile attached to your keys]. ‘Het volgende dat je weet, is dat je sleutels gaan rinkelen. Deze truc werkt voor alles waaraan je een tegeltracker hebt bevestigd, zoals boekentassen en huisdieren, noem maar op.’

Starbucks-logo-tel-us-vlag-4553

Sla de wachtrij over en bestel je favoriete Starbucks-drankje via Google Home nadat je je accounts hebt gekoppeld.

Angela Lange / CNET

Bestel je favoriete Starbucks-drankje met je stem

De volgende keer dat u haast heeft en geen tijd heeft om te wachten tot uw koffiebestelling wordt geserveerd, geeft u Google Home uw Starbucks-bestelling en hij zal deze voor u plaatsen zodat u deze kunt ophalen wanneer deze klaar is. Voor deze tip moet je je Starbucks-account koppelen, daarvoor heb je de Google Assistent-app nodig.

1. Open Google Assistent-app En druk op Kompas icoon In de rechter benedenhoek.

2. Typ “Starbucks” in de zoekbalk en druk op Starbucks-logo Dat verschijnt onder aan de zoekbalk en tik vervolgens op Koppeling, Tik vervolgens op Accounts koppelen.

Als u zich niet op uw telefoon bij Starbucks aanmeldt, moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren, maar voor de meeste mensen zou alles automatisch moeten gebeuren. Zeg vanaf daar gewoon ‘hallo’ of ‘OK, Google praat met Starbucks’ en vertel het virtuele koffiezetapparaat wat je wilt bestellen.

Google Home kruiswoordpuzzel

Google Home is een geweldige woordtool en kan je ook helpen met woordpuzzels.

Dell Smith / Cnet

Google Home is een woordenboek, thesaurus, rekenmachine en meer

De volgende keer dat je tv kijkt en een woord zegt dat je nog niet eerder hebt gehoord (zoals ‘gasconading’ of ‘coruscant’), zoek dan niet naar een woordenboek – vraag Google Home gewoon wat dat woord betekent. Welnu, Google, wat is de definitie van ‘anomalie’? Of ‘Hey Google, wat betekent’ indiscretie ‘?’ Hetzelfde als je een thesaurus, vertaling of hulp bij woordgames nodig hebt (zie ons volledige artikel over All the Cool Things De Google Home-app kan hier de taal aan).

Ben je een woordexpert maar niet veel als het om wiskunde gaat? Je hebt ook toegang tot Google Home. U kunt Google Home voor meer dan alleen een rekenmachine gebruiken: hij kan dagen, weken of jaren tellen; Maateenheden omrekenen Omgaan met afstanden en vele andere berekeningen (Bekijk ons ​​volledige artikel over alle Google Home-nummers kunnen hier klikken).

Laat Google Home je horoscoop lezen

U hoeft niet per se astrologie aan te schaffen om uw teken te kunnen horen. En als je de manier waarop Google Home de eerste keer de sterren voorleest niet leuk vindt, kun je het gemakkelijk opnieuw proberen met een andere service. Zeg gewoon: “Hé Google, wat is mijn teken?” U krijgt een lijst met torenproviders te zien waarvoor u zich kunt afmelden.

IMG-3424 - transcriptie

Wat is jouw horoscoop? Vertel het Google Home en vraag om je horoscoop te lezen.

Dell Smith / Cnet

Jezelf wapenen met papa’s grappen

Weet je wat woordspelingen een grap maakt, vader, toch? Hij is een ouder. Boo. Als vader die van kerels houdt, ben ik altijd op zoek naar de volgende geweldige kreet. Je kunt om te beginnen vragen: ‘Hé’ of ‘Oké, Google, vertel me de grap van mijn vader’, maar voor creme de la creme zeg je ‘Praat met de beste papa-grappen’.

Google Home zit vol met allerlei verborgen en verrassende talenten. Ten eerste maakt het een bestand aan Geweldige gameconsoleVooral als je van verhalende rollenspellen houdt. Of probeer iets voor de toekomst in te plannen met een verlenging Nieuwe planningsfunctie. Voor de meeste mensen natuurlijk niet. Het enige wat ze doen is naar muziek luisteren, dus zorg daar voor Zet het zo op Voor de beste ervaring.

READ  Apple zou naar verluidt goedkopere iPhone-batterijonderdelen hebben gebruikt om de 5G-kosten te compenseren
Written By
More from Lesley Curry

Assassin’s Creed Valhalla op 8K bewijst te veel voor de Nvidia RTX 3090

Ons 8K-testsysteem PC gebouwd door Chillblast Moederbord: Asus ROG STRIX Z390-E GAMINGCPU-koeler:...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *