Rijd op het oude Disney-monument met virtual reality

De verlaten oude Disney-wereldreis is nieuw leven ingeblazen door de magie van virtual reality. De afgewezen aantrekkingskracht is nagebouwd door een team van vrijwilligers die deze ervaringen willen behouden lang nadat de moedermaatschappijen ze niet langer willen.

Het project kwam uit Overledene, Een YouTube-kanaal gewijd aan de geschiedenis van themaparken, innovatieve hotels en andere complexe brandingoefeningen. In elke video geeft presentator Kevin Bergeror een dramatische verhaallijn over zijn onderwerp, waarbij hij vaak klaagt over de slechte staat waarin deze opmerkelijke culturele ruimtes zich tegenwoordig bevinden.

Ge├»nspireerd door Perjurer, werd hij benaderd door een groep toeschouwers, en al snel begon de groep met de wederopbouw van een van deze attracties, Disney’s 20.000 Leagues Under The Sea, met behulp van de Unreal Engine. De werkelijke 20.000 toernooien werden gebruikt van 1971 tot 1994, als onderdeel van Disney World’s Magic Kingdom, en deze technologie betekent dat iedereen die ge├»nteresseerd is een glimp kan opvangen van hoe de rit eruit ziet. In een video leidt Kevin ons door de reis en introduceert hij Defunctland VR, “Where Dreams Are Restored, History Preserved”.

U kunt entertainment downloaden om uzelf te verkennen. Het is compatibel met verschillende VR-headsets, waaronder Oculus en HTC Vive.

Hier is de geestige video:

Het plan is dat Defunctland geleidelijk een VR-themapark wordt voor verloren en vergeten games. Als je interesse hebt om te helpen, neemt het team vrijwilligers aan.

READ  Hier leest u hoe u de iconische auto van Cyberpunk 2077 in Forza Horizon 4 kunt krijgen
Written By
More from Max Mcgee

Hier is Grove Street in GTA 5 opnieuw gemaakt in Cities: Skylines

Er is meestal niet veel cross-over tussen de strategie van Paradox en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *