Google Home-app komt naar Samsung Galaxy Watch 4 en 5

De Google Home-app is binnenkort beschikbaar voor eerste Wear OS-gebruikers. Dan komt het aan op de serie Samsung Galaxy Watch 4 en 5. Vervolgens bedien je slimme apparaten vanaf je pols: van slimme lampen tot thermostaten.

Google Home voor Samsung Galaxy Watch 4 en 5

Die was al eerder uitgelekt, maar nu is de Google Home-app ook beschikbaar voor vroege Galaxy Watch-gebruikers. Al je slimme apparaten verschijnen in een lijst op je smartwatch en deze knoppen herinneren ons aan het ontwerp van de nieuwe Home-app voor telefoons. De knop die je gebruikt om de verlichting aan te doen fungeert ook als een slider waarmee je de helderheid kunt aanpassen.

Google Home-b├Ętagebruikers kunnen de app eerst op hun horloge installeren. Dit werkt via Public Preview, een nieuw Google Home-testprogramma waarop je je kunt aanmelden. Het programma zal zeer binnenkort beschikbaar zijn, maar de exacte datum is niet bekend. Eenmaal geaccepteerd, kun je als eerste de Wear OS-app testen op Samsung Galaxy Watch 4 en 5, en binnenkort ook op Pixel Watch. Als je onderstaande link op een smartphone of tablet gebruikt, kun je je al aanmelden voor Public Preview.

Nuttiger dan een helper

De nieuwe Google Home-app werkt alleen op Wear OS 3.0-horloges. Houd er ook rekening mee dat de smartwatch-app mogelijk nog veel bugs heeft omdat deze zich nog in de testfase bevindt. De huidige manier om smarthome-apparaten met je horloge te bedienen, is door de Google Assistent te gebruiken. Het toevoegen van de Woning-app is dus zeker een meerwaarde op smartwatches.

Wat vind je van de integratie van Google Home met Wear OS? Zouden dit soort features je kunnen overtuigen om voor een smartwatch te kiezen in plaats van een sporthorloge of fitnesstracker? Laat het ons weten in de reacties.

READ  Een nieuwe manier van creatieve analyse

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over je Wear OS-horloge? dan downloaden Onze Android-app en volg ons FacebookEn de InstagramEn de YoutubeEn de kabel En de Twitter.

Samsung Galaxy-horloge 5

Samsung Galaxy-horloge 4

More from Madison Garrett
Downloaden: macOS van Apple heeft nog een update om kwetsbaarheden op te lossen
Vorige week waarschuwde Apple klanten voor een ernstig beveiligingsprobleem dat is gepatcht...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *