Google Maps bereikt 10 miljard downloads uit Play Store

San Francisco: Google Maps, de nummer één mobiele app voor navigatie, heeft nu de mijlpaal van 10 miljard downloads uit de Play Store bereikt.

Aangezien er maar heel weinig “gratis” kaartservices zijn die de nauwkeurigheid en functies van Google Maps kunnen evenaren, moeten ze worden gedownload, ongeacht het mobiele besturingssysteem dat u verkiest, meldt 9To5Google.

Het rapport zei dat het bedrijf de krachten heeft gebundeld met een zeer kleine en elite club van apps om 10 miljard downloads te bereiken – waaronder Google Play Services en YouTube, daarbij verwijzend naar Android Police.

Kaarten zijn vooraf geïnstalleerd als onderdeel van Google Mobile Services, maar dit vertegenwoordigt niet alle downloads in de Play Store.

Hoe dan ook, zelfs met de “standaard” kaartservice van Android is 10 miljard downloads of installaties volgens het rapport nog steeds een enorm aantal.

Voor degenen met Android Go-smartphones of goedkope apparaten biedt Google ‘Maps Go’, een progressieve web-app die een instantie van Chrome is die tot 100 keer kleiner is dan de full-fat Maps-app.

Deze lite-versie van Google Maps heeft onlangs 500 miljoen eigen downloads verzameld.

Google Maps is de afgelopen jaren aanzienlijk geëvolueerd met Live AR augmented reality-navigatie, een aangepast donker thema, realtime OV-gegevens en recentelijk toegevoegde milieuvriendelijke routeringsopties tussen een letterlijke berg tweaks en opties om u te helpen van Van A naar B in Zo snel mogelijk.

READ  UPSC CDS 1 Answer Key vrijgegeven 2021; Download hier de CDS-antwoordsleutel
Written By
More from Eda Greene
Xbox One, PS4, Switch en pc-edelstenen
(Pocket-lint) – Voel je je helemaal nostalgisch? Als je wat ouderwets gamen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *