Google ondersteunt mogelijk UWB voor Pixel 6

Google Pixel 5 grijze achterkant

Ken hem toe: Robert Triggs / Android-autoriteit

  • Google zou werken aan UWB-technologie voor wat een telefoon uit de Pixel 6-serie zou kunnen zijn.
  • UWB is al beschikbaar op recente iPhones en Galaxy-apparaten.
  • Het zorgt voor een nauwkeurigere locatietracking en vlottere communicatie.

We hebben een zeer breed assortiment gezien (UWBDe technologie is de laatste tijd op veel smartphones verschenen, zoals het vlaggenschip Apple iPhones en Samsung Galaxy-apparaten. Deze technologie zorgt voor een nauwkeurigere locatie- en contacttracering, en het ziet er nu naar uit dat Google mogelijk ook bij de partij komt.

direct, XDA-ontwikkelaars Hoofdredacteur Mishaal Al-Rahman (h / t: 9to5Google) ze heeft piep Google test de UWB API voor Android 12 op een apparaat met de codenaam “Raven”. Rahman legt uit dat Raven de codenaam is voor Google’s volgende generatie op silicium gebaseerde Pixel.

Mishaal Rahman UWB Pixel twitter

De XDA De acteur kon niet duidelijk maken of Raven dat wel was Pixel 6Pixel 6 XL of een ander Pixel-apparaat. Er is ook geen duidelijkheid over wat Google bezighoudt over UWB. Door dat te zeggen, 9to5Google Zie open source Android 12-code die laat zien dat het systeem de afstand en invalshoek tussen twee UWB-apparaten kan bepalen. Hij voegt eraan toe dat de functionaliteit van UWB momenteel beperkt lijkt te zijn tot systeemtoepassingen.

We hebben allebei gezien dat Apple en Samsung UWB-trackers uitbrengen, die in feite nauwkeurigere versies zijn van Tile-trackers. Het is dus mogelijk dat Google ook zijn trackers vrijgeeft. Maar Samsung werkt ook samen met autofabrikanten om UWB-autosleutels mogelijk te maken.

wacht alsjeblieft..Download de enquĂȘte

Xiaomi ook Proofer UWB-ondersteunde smart home-functionaliteit in oktober 2020, waardoor gebruikers hun telefoon eenvoudig op een met UWB uitgerust smart home-apparaat kunnen richten om ermee te communiceren. Met een elegante touch veranderen de menu’s voor apparaatbediening op de telefoon automatisch, afhankelijk van de slimme thuisgadget waarnaar uw telefoon verwijst. En met de stabiliteit van slimme luidsprekers, slimme schermen, Google Nest-beveiligingscamera’s en meer, voelt UWB aan als een redelijke aanvulling op soepelere bediening.

READ  Horizon Zero Dawn: The Complete Edition is nu gratis voor PS4- en PS5-bezitters

Wilt u dat uw volgende smartphone UWB-technologie heeft? Laat het ons weten door te stemmen in de bovenstaande poll.

Written By
More from Lesley Curry

Populair PS4-spel onverwacht gratis gemaakt

Een populaire PS4-game is uit het niets gratis gemaakt in de PlayStation...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *