Google Pixel 5-apparaten beginnen een serieus probleem te vertonen

De nieuwste Pixel was officieel gelanceerd minder dan een maand geleden, en het begint al te laten zien wat een enorm probleem zou kunnen zijn. Sommige vroege kopers van Google Pixel 5 beginnen een kloof op te merken tussen het frame van de telefoon en het scherm, wat de IP-classificatie van de telefoon in gevaar kan brengen, en meer.

De nieuwe Google Pixel 5 begint al bij de nieuwe eigenaren aan te komen. Helaas melden sommigen van hen dat hun nieuwe apparaten komen met een kleine scheiding tussen de plastic bumper van het scherm en het aluminium frame. Rapporten lijken te variëren, maar de scheiding is meestal te vinden in het gebied rond de camera aan de voorzijde. Klanten zijn bezorgd, aangezien deze kloof de water- en stofbestendigheid van de Google Pixel 5 kan beïnvloeden.

De jongens van Android Police hebben dit probleem ook met hun apparaat ervaren, dus het komt neer op een aantal rapporten die niet per se groot zijn, maar het neemt constant toe. Deze rapporten zijn te vinden op het Pixel Phone-productforum en verder XDA’s forum met verschillende voorbeelden van deze hiaten en hoeveel deze kan variëren in locatie en scheiding in deze telefoons.

“We kunnen bevestigen dat ons eigen Pixel 5-testtoestel ook wordt beïnvloed, zij het in mindere mate dan sommige van de hierboven afgebeelde toestellen. De meeste rapporten tonen het in de hoek die zich het dichtst bij de camera-uitsparing van het scherm bevindt, langs de bovenkant van de telefoon en boven de SIM-lade aan de linkerkant, maar het kan ook in andere gebieden verschijnen. Hoewel de meeste afbeeldingen het probleem aantonen in de Just Black-kleurstelling (waarschijnlijk omdat deze het meest zichtbaar is met het sterkere contrast), heeft het ook invloed op de Sage Green-kleur. “

Alleen de tijd zal uitwijzen of deze hiaten invloed hebben op de telefoon waterdichtheid. Toch vermelden rapporten dat de esthetische defecten aanwezig zijn sinds Google Pixel 5 uit de doos werd gehaald en dat de schermen na verloop van tijd niet uit elkaar lijken te gaan. Hopelijk is dit probleem niets meer dan een cosmetisch defect dat de prestaties of duurzaamheid van de telefoon niet schaadt.

READ  Nexus Mods is "niet op zijn gemak" met het hosten van Palworld Pokémon-mods vanwege mogelijke juridische stappen van Nintendo

Bron Android politie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *