Voor de Control Ultimate Edition-disc is een eenmalige online verbinding vereist om op Xbox • Eurogamer.net te spelen

Voor de nieuwe Ultimate Edition van Control moet je verbinding maken met internet om de singleplayer-campagne te spelen – maar slechts één keer, en alleen voor de disc-gebaseerde versie van de game op Xbox.

Eurogamer begrijpt dat dit komt omdat de schijf niet alle campagnegegevens van de game bevat, waarvan de rest vervolgens wordt gedownload. Er is geen suggestie dat de game voor een ander doel online verbinding moet maken.

Het probleem werd tijdens het weekend onder de aandacht gebracht Twitter door DoesItPlay, die verklaarde dat het rapporten had gezien dat spelers zonder internet zover kunnen komen als de openingsonderhoudslift van het spel voordat ze de opdracht krijgen om de update te downloaden.

Controle-uitgever 505 Games heeft nu opmerkingen gemaakt over het probleem en heeft bevestigd dat het te wijten is aan de algehele grootte van de game.

“Control Ultimate Edition, inclusief de nieuwste uitbreidingen, is meer dan 50 GB groot, dus we kunnen niet alles op de Xbox-schijf plaatsen. We hebben de intelligente Xbox-levering gebruikt om wat inhoud op de schijf aan te bieden en de rest via download”, schreef de uitgever in een uitspraak.

“Op PlayStation 4 is dit niet het geval, aangezien Control Ultimate Edition op één schijf past vanwege compressie en andere variabelen.

“Zodra je het spel hebt gedownload, hoef je niet online te zijn om te spelen!”

Er wordt niet verder vermeld waarom de game op een PS4-schijf paste, maar niet op een Xbox-schijf.

Deze inhoud wordt gehost op een extern platform, dat deze alleen weergeeft als u targeting cookies accepteert. Schakel cookies in om te bekijken.

Control’s Ultimate Edition is Remedy’s controversiële nieuwe versie van het spel met zijn twee uitbreidingen inbegrepen. Als je het nu koopt, krijg je op enig moment in de toekomst de volgende visuele upgrade van de game voor PlayStation 5 en Xbox Series X. De enige manier om toegang te krijgen tot deze upgrade is met de Ultimate Edition, iets dat sommige fans van streek maakte toen het werd aangekondigd.

Je kunt natuurlijk nog steeds de originele versie van Control spelen op next-gen consoles via achterwaartse compatibiliteit – en er is geen woord over wat de next-gen versies die ontgrendeld zijn met de Ultimate Edition daadwerkelijk aan de game zullen toevoegen.

READ  Rocket League Down: Server Level Nieuwste PS4, Xbox One, Nintendo Switch Game | Gamen
Written By
More from Vanessa Hale

PC-zendingen groeiden met 11% dankzij pandemie, de Xbox Game Bar wint de Resources-widget en meer »OnMSFT.com

Welkom terug bij onze nieuwsoverzicht over Windows 10, waarin we de belangrijkste...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *