Google Pixel 6 Pro camera diepe lekken

TL; DR

  • Een ander lek van de langverwachte Google Pixel 6 is op YouTube geplaatst, met de nadruk op de camera van de Pixel 6 Pro.
  • Het bericht bevat foto’s en video’s die met de camera zijn gemaakt.
  • De verwachting is dat de telefoon medio oktober wordt gelanceerd.

Terwijl we geduldig wachten tot Google ons eindelijk een officieel dieptepunt geeft over wat Pixel 6 en Pixel 6 Pro Het kan, meer lekken van deze langverwachte smartphone vinden nog steeds hun weg naar het internet. Het laatste lek toont foto’s en afbeeldingen die zijn gemaakt met de Pixel 6 Pro-telefoon.

Het nieuwe Pixel 6 Pro-cameralek komt via M. Dit is Tech Today Youtube kanaalNS. Het is de laatste tijd een betrouwbare bron van lekken geweest en deze Pixel 6-camera-informatie lijkt afkomstig te zijn van een onbekende bron in Nigeria. De bron kocht de Pixel 6 Pro en nam enkele foto’s en video’s met de camera van de smartphone. Lee wees erop dat de foto’s en clips zijn gemaakt met preproductiesoftware van een andere bron dan een professionele fotograaf.

Zie ook: Alle tot nu toe uitgebrachte Google Pixel-telefoons

De afbeeldingen in de cameravideo van de Pixel 6 Pro laten echter een aantal sterke details zien in instellingen die midden in de middag op een bewolkte dag zijn gemaakt. De afbeeldingen tonen ook een sterk contrast en vervormen de achtergrondafbeeldingen niet. De filmpjes zien er niet zo goed uit. Dit komt voornamelijk doordat de camera als zodanig instabiel is. Nogmaals, het is mogelijk dat dit met het definitieve programma zou kunnen verbeteren.

READ  Een dure Japanse broodroosterfabrikant betreedt de wereld van smartphones

Even een snelle herinnering: de standaard Pixel 6 zou een 50 MP hoofdcamera aan de achterkant en een 12 MP ultrabrede sensor kunnen hebben. De Pixel 6 Pro zou deze twee camera’s kunnen hebben, evenals een 48 MP telelens met 4x optische zoom. Dit nieuwe lek toont ook een close-up van de grotere 6,71-inch Pixel 6 Pro met zijn gebogen scherm.

Houd ons in de gaten, want we zullen waarschijnlijk meer Pixel 6-lekken krijgen voordat Google deze smartphone (hopelijk) later in oktober eindelijk lanceert.

Written By
More from Lesley Curry

Benchmarks laten zien hoe ver achter Windows ARM-machines zijn in vergelijking met M1 Macs

We weten al dat de nieuwe Macs aangedreven door de M1-chip hebben...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *